Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   ~~only Keltera~~ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70889)

Toxic! 29-03-2006 07:46

~~only Keltera~~

Witam! Na Kelterze dzieje się ostatnio coraz więcej i chciałbym żebyście pisali tutaj wszelkie newsy/pogłoski :) Może ja zacznę... 2 najlepsze gildie to popstar i trevours (podobno wojna wisi w powietrzu)! Jor'sam ma najwyższy lvl ... podobno polak :faceoff:

scorp 29-03-2006 08:22

Keltera jest to beznadziejny swiat, poniewaz jest zlokalizowany w USA. najwiecej jest tam br i szwedow

Toxic! 29-03-2006 15:22

Jest tam dużo br... a szweda jeszcze nie spotkałem ... po co ten post ??

SobaGibon 29-03-2006 21:56

Dobze ze jest w USA poniewaz w dzien nie ma duzo graczy :|
Takk Jor to polak :P I nawet chcial zebym doszedl do gildi ale poweidzialem ze musze miec wyszy lvl... :P
A tak naprawde to anwet niezl yswiat.. ale ostanio mam lagi to dzisiaj nie gralem...

Mission Arz 03-04-2006 10:42

Ja sie coraz częściej zastanawiam czy nie zagrać sobie na Kelterze, ale obawiam się tych brazylijczykówX( .Z moich doświadzczen wynika że słabo znają eng i nie przepadają za Polakami.Toxic przybliż mi bardziej obecną sytuacje plax.:baby:

Toxic! 03-04-2006 10:56

Na tym serwerze nie ma rasizmu... Brazylijczycy średnio znają angielski z większością się dogadasz. Zdażają się takie przypadki, że na trade piszą po portugalsku :( ceny idą w dół. Jor'sam ustalił pricelist (jak znajdę to umieszcze).

emilok 03-04-2006 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez scorp
Keltera jest to beznadziejny swiat, poniewaz jest zlokalizowany w USA. najwiecej jest tam br i szwedow

Bez obrazy ale wyglądasz mi na Idiote, ponieważ nie urzywasz mózgu. Najwięcej tam masz pustki i takich takich.
Świat może być beznadziejny, ponieważ zostanie zmonopolizowany przez jakiś patałachów, a co za tym idzie, nienadający sie do grania na stałe. Jeśli jesteś nacjonalistą to idź bić głową w mur, czasem pomaga.

Sixon of Lucera 20-05-2006 15:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SobaGibon
Dobze ze jest w USA poniewaz w dzien nie ma duzo graczy :|
Takk Jor to polak :P I nawet chcial zebym doszedl do gildi ale poweidzialem ze musze miec wyszy lvl... :P
A tak naprawde to anwet niezl yswiat.. ale ostanio mam lagi to dzisiaj nie gralem...

buahah bez jaj ! polak mowiacy po brazylijsku hauaha xd a tak nawiasem :

Jor'sam grał na pytherze : Coronel Green
i aktualnie ma 4 ownerow;p

Keel 20-05-2006 16:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez scorp

Lol... czyli wszystkie swiaty amerykanskei sa beznadziejne?... to niemieckie sa do dupy -.-

Birmil 13-01-2007 10:14

Szkoda ze Tibia nie jest juz gra dla przyjemnosci, lecz ciaglym rozgladaniem sie za power abuserami ktorzy czychaja na nas za rogiem.. Lubie nowe swiaty [np. Keltere], poniewaz jest na nich rywalizacja, a ja lubie rywalizowac.. Lubie wbijac skille i patrzec jak zostawiam reszte w tyle, jest jednak druga strona medalu.. gdy ktos lepszy czuje ze jestem w stanie mu zagrozic, skutecznie temu zaradza mordujac mnie.. To przykre ze nie morduje sie juz za kradzieze, exp stealing, spawn blocking i rozne inne chamskie zachowania, ale za bycie coraz lepszym...

Gram jednak dalej, i staram sie wyciagnac z gry przyjemnosc pomimo tych incydentow :)

Niech wojna zacznie sie dopiero wtedy gdy ktoras z gildii bedzie chciala zawladnac serwer.. a Ci ktorzy zwycieza, niech znow pozostawia anarchie..

Bodi 13-01-2007 11:53

Keltera

Ja takze zaczynam wlasnie gre na kelterze, i z tego co widze wcale nie jest zle :)

Birmil 13-01-2007 14:23

no coz.. widze ze temat czeka smierc naturalna powolnym tepem.. szkoda, bardzo fajny swiat... :/

Ribery 17-01-2007 15:11

Temat ucichł :P

Muszę przyznać że gram na Kelterze i ceny wydają mi się bardzo wysokie. 6k za bp UH...to dużo...

Gaucho10 19-01-2007 23:07

Witam !!

Właśnie zacząłem grę na Kelterze i muszę przyznać że świat nawet ciekawy :] Mówicie że tutaj żądzą Brazylijczycy ? Jeżeli tak to my Polacy powinniśmy pokazać na co nas stać :] dlatego trzeba expić oraz ten temat trochę rozwinać. Podajcie swoje nicki to bedzęmy grali razem :]

Alucard89 21-01-2007 14:41

Witam,
Dam 18k na Kelterze wzmamian za kase na Arcani(eq również wchodzi w gre).

rapco 21-01-2007 22:28

tez ostatnio zoaczelem swoja przygode na kelterze bo na mojej askarze lagi :( tzn bardziej pomagam dla kumpla na poczatku jak mi sie spodoba moze sie przeniose na stale niestety nicku nie bede mogl podac :P
a co do brow to juz mi sie zdazylo wyrzucic paru z cave :evul:

@up
jakie to anime ? bo kiedys widzialem kilka episodow ale niestety zaczelem naruto ogladac a teraz bym sobie dokoncyzl

Alucard89 21-01-2007 22:39

@rapco
Hellsing. Odcinków widziałem tego pare, głównie czytałem mange.

Birmil 26-01-2007 01:06

ludzie !! dajcie sobie spokoj z tym wywalaniem brazylijczykow.. to tez sa ludzie, tez chca grac.. po co mamy sie zrec, skoro mozemy spokojnie zyc obok siebie ?

Birmil 27-01-2007 23:31

Pisze zeby odswiezyc.. ktos gra wkoncu na tej kelterze czy nie ? to przykre ze zadnego polaka jeszcze tam nie spotkalem.. no ale coz, takie zycie :)

odświeżania nadszedł czas.

Kashtan 28-02-2007 20:25

Keltera

Chciałbym zaczac grac na tym srewrze mozecie cos wiecej powiec duzo PK PA bija polakow i ogolem jaki serwer chetnie bym tam sie przeniosl:baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:48.