![]() |
~~only Keltera~~
Witam! Na Kelterze dzieje się ostatnio coraz więcej i chciałbym żebyście pisali tutaj wszelkie newsy/pogłoski :) Może ja zacznę... 2 najlepsze gildie to popstar i trevours (podobno wojna wisi w powietrzu)! Jor'sam ma najwyższy lvl ... podobno polak :faceoff:
|
Keltera jest to beznadziejny swiat, poniewaz jest zlokalizowany w USA. najwiecej jest tam br i szwedow
|
Jest tam dużo br... a szweda jeszcze nie spotkałem ... po co ten post ??
|
Dobze ze jest w USA poniewaz w dzien nie ma duzo graczy :|
Takk Jor to polak :P I nawet chcial zebym doszedl do gildi ale poweidzialem ze musze miec wyszy lvl... :P A tak naprawde to anwet niezl yswiat.. ale ostanio mam lagi to dzisiaj nie gralem... |
Ja sie coraz częściej zastanawiam czy nie zagrać sobie na Kelterze, ale obawiam się tych brazylijczykówX( .Z moich doświadzczen wynika że słabo znają eng i nie przepadają za Polakami.Toxic przybliż mi bardziej obecną sytuacje plax.:baby:
|
Na tym serwerze nie ma rasizmu... Brazylijczycy średnio znają angielski z większością się dogadasz. Zdażają się takie przypadki, że na trade piszą po portugalsku :( ceny idą w dół. Jor'sam ustalił pricelist (jak znajdę to umieszcze).
|
Cytuj:
Świat może być beznadziejny, ponieważ zostanie zmonopolizowany przez jakiś patałachów, a co za tym idzie, nienadający sie do grania na stałe. Jeśli jesteś nacjonalistą to idź bić głową w mur, czasem pomaga. |
Cytuj:
Jor'sam grał na pytherze : Coronel Green i aktualnie ma 4 ownerow;p |
Cytuj:
|
Szkoda ze Tibia nie jest juz gra dla przyjemnosci, lecz ciaglym rozgladaniem sie za power abuserami ktorzy czychaja na nas za rogiem.. Lubie nowe swiaty [np. Keltere], poniewaz jest na nich rywalizacja, a ja lubie rywalizowac.. Lubie wbijac skille i patrzec jak zostawiam reszte w tyle, jest jednak druga strona medalu.. gdy ktos lepszy czuje ze jestem w stanie mu zagrozic, skutecznie temu zaradza mordujac mnie.. To przykre ze nie morduje sie juz za kradzieze, exp stealing, spawn blocking i rozne inne chamskie zachowania, ale za bycie coraz lepszym...
Gram jednak dalej, i staram sie wyciagnac z gry przyjemnosc pomimo tych incydentow :) Niech wojna zacznie sie dopiero wtedy gdy ktoras z gildii bedzie chciala zawladnac serwer.. a Ci ktorzy zwycieza, niech znow pozostawia anarchie.. |
Keltera
Ja takze zaczynam wlasnie gre na kelterze, i z tego co widze wcale nie jest zle :)
|
no coz.. widze ze temat czeka smierc naturalna powolnym tepem.. szkoda, bardzo fajny swiat... :/
|
Temat ucichł :P
Muszę przyznać że gram na Kelterze i ceny wydają mi się bardzo wysokie. 6k za bp UH...to dużo... |
Witam !!
Właśnie zacząłem grę na Kelterze i muszę przyznać że świat nawet ciekawy :] Mówicie że tutaj żądzą Brazylijczycy ? Jeżeli tak to my Polacy powinniśmy pokazać na co nas stać :] dlatego trzeba expić oraz ten temat trochę rozwinać. Podajcie swoje nicki to bedzęmy grali razem :] |
Witam,
Dam 18k na Kelterze wzmamian za kase na Arcani(eq również wchodzi w gre). |
tez ostatnio zoaczelem swoja przygode na kelterze bo na mojej askarze lagi :( tzn bardziej pomagam dla kumpla na poczatku jak mi sie spodoba moze sie przeniose na stale niestety nicku nie bede mogl podac :P
a co do brow to juz mi sie zdazylo wyrzucic paru z cave :evul: @up jakie to anime ? bo kiedys widzialem kilka episodow ale niestety zaczelem naruto ogladac a teraz bym sobie dokoncyzl |
@rapco
Hellsing. Odcinków widziałem tego pare, głównie czytałem mange. |
ludzie !! dajcie sobie spokoj z tym wywalaniem brazylijczykow.. to tez sa ludzie, tez chca grac.. po co mamy sie zrec, skoro mozemy spokojnie zyc obok siebie ?
|
Pisze zeby odswiezyc.. ktos gra wkoncu na tej kelterze czy nie ? to przykre ze zadnego polaka jeszcze tam nie spotkalem.. no ale coz, takie zycie :)
odświeżania nadszedł czas. |
Keltera
Chciałbym zaczac grac na tym srewrze mozecie cos wiecej powiec duzo PK PA bija polakow i ogolem jaki serwer chetnie bym tam sie przeniosl:baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:48. |