![]() |
Mass Kill
I walked me somewhere after forum and I found this picture.
This guy is good and all dead in 5 minutes. He has at me master. http://images2.fotosik.pl/43/14uh7ulhgblzxvxa.jpg |
Wow gz zabiłeś tylu ludzi. You are my master.
A tak na serio to czego mamy gratulowac redskulla, że zabiłeś tylu ludzi?? Podnieca cię to?? |
no i? co w tym trudnego? ja moim 8 knightem wbijalem red skulla nie raz i nie dawalem od razu fotek na tibia.pl.. bezsensu
|
ahaha, 45 levelem ubijac 7 knighta, 27 druida, 25 druida, 36 druida i 10 druida to chyba zadna filozofia, moze niektorzy by mieli wiekszy problem z zabiciem tego 36
|
Lol. GrAtUlUcJe nabiłeś red skulla.Nic w tym podniecającego.Ciekawie by było jakbys w carlin przed depo ue puścił xD
|
:)
Nie ma jak zabijanie, czaszke nie trudno nabić magiem .. SD, SD, SD :) A co do UE ... dobry żart ;) hehe, gratulować czy nie hm... zawsze można, w końcu nie ma świętych ;) Mi sie nie zdarzyło nabić "red skula", ale też nie ma czego pochwalać w końcu czym oni sobie na to zasłużyli :( Ale widać taki kaprys maga :)
|
What you talk to me this is not my char. !! LOL
|
no wlasnie ;] to nie jest jego char lebki :D to moj kumpel gralem z nim na tym servie to jest Titania. Ale nie wiem o co chodzi ze zabil te 5 osob....
|
lol zenada nic w tym ciekawego
|
Zenada to dopiero twoj podpis...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:40. |