![]() |
Czy zrobili już anni na kyrze??
jak w temacie, jestem cholernie ciekawy
|
noob.
Trudno zajrzec na oficjalne forum i sprawdzic?
|
Cytuj:
|
wątpie żeby anni~ był ;p dhq tez chyba nie zrobili ;] cięzko mi powiedziec bo nie gram na kyrze ;p
|
Cytuj:
Nie zna angielskiego to niech nie gra w Tibie, polaczek. @topic, na Kyrze wiekszosc h lvli to nie przeciętne nooby, wątpie żeby zrobili anni. jak juz wspomnialem po wiecej info na oficjalne forum. |
Cytuj:
|
Cytuj:
niepasuje ci to ze sie zapytał to wy*******aj ****A! |
Cytuj:
|
Cytuj:
po 1 sam jestes noob >.< po 2 zrób tak szybko lvl jak oni po 3 ty ani nigdy nie zrobisz bo ty jestes patrz punkt 1 po 4 ani bedzie w poniedzialek Mozna zamknac |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
"paior" jest jeszcze wiekszym noobem :) bo kozak do wszystkich jaki to on nie jest a postac kupil :cygaro:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Anum A słyszałeś kiedyś o tym, że na Kyrze mają "TROCHĘ" lvli mniej? |
Cytuj:
@Diamonic Spróbuj zrobić spam exur a się przekonasz, że jest :). |
<3
Cytuj:
'oni', acc sharerzy i acc traderzy, jak ty. Ps. twoi chlopcy nie popisali sie na demon helmecie... jak widac nie liczy sie lvl tylko umiejętności. i czasem zamiast bota lepiej miec iq. |
Cytuj:
|
Cytuj:
LOL znowu zaczynasz ?? a co do sharingu ??to nie weim czy tetro i all moga sharowac acc skoro Gmara noobów raportowla ich gm ich napewno sprawdzal 100 razy a wpgule z tetro gadam codziennie i zawsze wie o co chodzi a co do jego dlugiego grania ja kiedys blokowalem mu hydry od 6 rano do 1 rano i ja juz bylem spiacy wiec poszlem spac a on jeszcze siedzial czyli umie wytrzymac dlugo bez spania.. nie mowiecie ze sie ovner zmienil chyba bym wtedy poznal inne zachowanie a co do tego czy zrobia czy nie nie wiem tak slyszalem ze ida w pon. 3 knight i 1 pall,wydaje mi sie ze tetro chce zrobic ani tak jak tajfun czy jak soe go tam pisze ;] czylu za 2 miechy powienien juz zrobic ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:32. |