![]() |
60ms pwn3d..
No to tak, na poczatku zeby wszyscy wiedzieli o co chodzi:
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1175075 To post na forum Tibia.com.. A teraz, do rzeczy: http://rapidshare.de/files/16722583/Eroshy.rec.html http://www.megaupload.com/?d=S82QZHVK -> to ten sam filmik, lecz na innej stronie, poniewaz ktos chcial rehosta.. O to, jak umiera 60ms.. Komentarze ^^? Signed //Ero.. |
O fak... To sie nazywa przestrzeganie pricelist :PPP
Ogolnie ladnie to bylo zrobione... Ale inna sprawa, ze ofiara zachowala sie nópkowato... Ale ogolnie filmik najs :D |
Sam nie wiem co mnie bardziej rozśmieszyło, brak PVP u tego 60 msa czy ten temat na tibia.com :D
|
Jesli ty go zabiles....to nie jest wystarczajacy powod by kogos zabijac, pierw powienienes mu pierw wyjasnic co nietak -,- Zgodnie z tematem na tibia.com... siva ma byc hunted? Nawet nie probuj.....
|
Ta... Za głupią różnice 5k i ded? <lol> =.=
Co do Pvp to to wyglądało na jakiegoś laga i freeza.... Więc czasem i 60 ms padnie... Ale przyznam, że n00bował Pvp'em przez cały "pojedynek" |
@Vanzi
Raczej to i to, mozliwe ze chlopak kupil ta postac, bo nie umie sam zrobic, sa takie przypadki.. W loocie byly jakies 2 bp sd~ a wiec pytanie, czemu nie walil z nich, a walil z hmmow? :o koles tez mial; time ringa, stone skiny i elven amulety- po co nosi, jak nie uzywa? - Idiotyzm @Adi Olsztyn Wszystko mu wyjasnialem, po czym dalem loga noob charem, i zrobilem, co widac na filmiku. Co do Sivy: zaplaci = unhunted; ma 1 dzien.. @Venderer Ogladajac ten filmik, pomyslalem ze troche farta mialem, bo na koncu zrobil to co zrobil (nie chce mowic innym).. Ale naprawde, zadziwiajace ze chodzi z sd/gfb/ff/ef/df/stone skins/elven amulets/time ringi i ich nie wykorzystuje - zal.pl.. Signed //Ero.. |
Ja to widze tak: najpierw probowal za wszelka cene zobaczyc twoj lvl, z pewnoscia nie wiedzial, ze istnieje takie cos jak battle, biedaczek jeden :(. Pozniej zobaczyl ze lvl 2 razy mniejszy to zaczal lac, a to, co na koncu to juz w ogole n/c 60 ms bez wpisanych hotkeyow HAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHHAAHHAHAHAHAAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
//signed ;) |
Cytuj:
|
Ten 60 ms byl zalosny omfg -.- i powiedzcie mi ze to nie byl noob?:baby:
jak mu zjechal mane i stal na red hp to co on ****a robil? przestraszyl sie i schowal glowe pod biurko? moim zdaniem to jakies 10 letnie dziecko, lub 2 rozwiazanie- ma problem z psycha -.- |
Ale noob z tego ms >; Przypuszczam ze to new owner
|
100 % new owner
|
BUAHAHAHA
new(bie)owner :). |
Jak już mówilem, podczas rozmowy z Toba... to pvp jest tak noobowate ze az smieszne :) Ty troszke jeszcze popraw swoje... bo czekam na Test serwer i duela xD
A co do kolesia... Widocznie zapomnial, ze jest takie cos jak depo ^.- Signed Yous Crown~~ |
Rehost plxxxxx
|
@do (prawie)wszystkich UP. Nikt niejest idealny. :P
Wogole koes sprzedaje itema za nizsza cena i go zabijaja, to nei jest zle, chce sie poprostu pozbyc itemka, no ale jak by chcial wiecej za to niz to jest warte... |
Ero ero ero...
Yo pimp my ride bitchhhhhhhhhh, wassup?
I didn't watch the movie yet 'cause rapidshare doesnt work :P :cygaro: You'll send me later ;0B) :faceoff: :faceoff: :faceoff: :faceoff: :faceoff: :faceoff: :faceoff: |
09:02 Kapi Pantera: lolu
kocham tych ludzi. |
Cytuj:
Mozliwe, ze to new owner, ale.. ahh.. szkoda gadac :p @Crowned Ciekawe jakie Ty masz pvp grajac na swiecie non-pvp ;) Co do mojego pvp, to sie zobaczy, a na tescie, to nie bedzie mi sie chcialo czekac, az wyjdziesz z pz :p Signed, Ero.. |
Zdziwisz się xD to, że gra na non-pvp nie znaczy, że nie ma pvp...
Ale gostu dojechałes... "Siva Pantera ma zapłacić 10K, inaczej hunted" ło jezu, ty razcej MU zapłacisz all eq, jeśli się z tego nie wycofasz xD (to jest 84 elite...) Sorc padł jak idiota. żal.pl.... |
:cygaro:
Cytuj:
@Crowned Moze i jestes dobry na PvP nie wiem, nie oceniam bo nigdy nie widzialem, ale mozemy sie zmierzyc na OTS :D ^^ ja ty ero :> albo wy 1v1 ^^ nie zawiedziesz sie na nas lub nim. Na tibi jest trudniej ale coz, takie zycie, sie gra sie ma, sie nie gra, sie nie ma. /Signed Wise Man |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:56. |