Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Kyra Movie bye Achilles the Immortal (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70989)

achillesthe immortal 29-03-2006 23:10

Kyra Movie bye Achilles the Immortal

Dzis zostalem zchakowany i niemam ochoty na dalsza gre^.-
ze screenow oraz pozostalych mi na zawsze pamiatek z tego swiata zrobilem film wmv

http://rapidshare.de/files/16735337/..._kyra*****.html

Oceniajcie:)

Zbylek 29-03-2006 23:19

omfg

Jaka porażka z tym chakiem omfg.
Mówie Ci ze on tego na bank nie zrobił ktoś musiał jakos k/g mieć =/
Sciaga mi film se przynajmniej obejrze...
Btw. jak cos lv mozna odrobic....

Knight Leonardo 29-03-2006 23:49

Zal lvlu i itemow. Caly wysilek wlozony przez 4 miesiace zmarnowany w pol godziny. Wspolczucie...

-=DanieL=- 30-03-2006 01:28

Achilles niedługo wakacje, new servy i update podbijesz nowy serv nie łam się.

Dzika Zuzia 30-03-2006 02:35

chociaz Cie nie znalem za dobrze to mialem na kyrze 40ms i 33ek poznniej top 25 xerena, no ale tez mnie hakneli:(
wspolczucia dla Ciebie i mysle ze bedziesz pod podobnym nickiem na new serwer :)

paior 30-03-2006 08:24

Achilles daj mi swoje gg na priv i na nowe swiaty idzemy razem ;p

Player Killer 30-03-2006 11:42

Szkoda ze tak wszystko sie ułożylo =( ehh moze gdyby nie ja to moze bys tu gral , ale co sie stalo to sie nie odstanie.
W kazdym razie gl.
ps film wporzo

@down
nóm

Aristo~ 30-03-2006 16:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Player Killer
Szkoda ze tak wszystko sie ułożylo =( ehh moze gdyby nie ja to moze bys tu gral , ale co sie stalo to sie nie odstanie.
W kazdym razie gl.
ps film wporzo

Heriney to ty ?

Legiren 30-03-2006 18:01

:(

;/ ale beznadzieja jaki lev i tyle kasy w ****u poszlo sie walic ;/
mnie tez zchakowali ale ja tylko 45 lev ( moj najwiekszy ) a Twoj szkoda gadac 3maj sie !! a co do filmiku nie moge sciagnac;/X(

LA Nitro 30-03-2006 19:48

Porazka! - Jak dlamnie nie warto ogladac moze dla innych to jest cos ale dlamnie DNO.
Za malo akcji ...
Dobre to bylo jak jakis koles otworzyl drzwi od anni~ a jeden od was taki tekst ~~ otworz to tez wejde ~~
N/c

Edit:
Taak.. masz racje POMYLILEM filmy a raczej tematy ( to byla ocena do tego filmu http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=67801 )
A co do twojego filmu : ...

Prawde mowiac niema tu nic nadzyczajnego ale gratulacje sie naleza ; )

PS. Tetro ma oblesny blad w comment na tibia.com

achillesthe immortal 30-03-2006 20:18

yhy

jestes pewien ze nie pomyliles filmow?
:baby:

Raxeff 30-03-2006 20:33

No , bardzo ładnie Ci szło. Lecz cóż... hacker i koniec.

Filmik bardzo fajny :]

Wald_Kerius 30-03-2006 22:09

szkoda chlopaka

Co tu duzo gadac byles za***istym ziomem. W Painbringers za***iscie pelniles f-cje lidera.Banshee qest razem z toba hmmmm miodzio. Wszystko zaplanowane i idealnie zrobione. No moze nie liczac 1 deda;p Szkoda mimo wszystko lvl. Za***iscie duzo w to wlozyles czasu i cierpliwosci. Byles i jestes najlepszym pallkiem na Kyrze.Szkoda ze to wszystko nie stalo sie na nizszym lvl tak jak w moim przypadku. Beda wakacje, nowe serwy moze tam sie spotkamy. Z pozdrowieniami Brus Kenes

Aristo~ 31-03-2006 07:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wald_Kerius
Co tu duzo gadac byles za***istym ziomem. W Painbringers za***iscie pelniles f-cje lidera.Banshee qest razem z toba hmmmm miodzio. Wszystko zaplanowane i idealnie zrobione. No moze nie liczac 1 deda;p Szkoda mimo wszystko lvl. Za***iscie duzo w to wlozyles czasu i cierpliwosci. Byles i jestes najlepszym pallkiem na Kyrze.Szkoda ze to wszystko nie stalo sie na nizszym lvl tak jak w moim przypadku. Beda wakacje, nowe serwy moze tam sie spotkamy. Z pozdrowieniami Brus Kenes

Wielkie dzieki.

A co do Ciebie Heriney to jestes zallosna osoba. Kiedy byles w Pain~ byles za***istym ziomem, a milo sie z Toba gadalo.. Potem doszedles do ng i zapomniales o przyjaciolach.. Wolales im lizac dupe i zdradzic AChilessa. Jestes poprostu zalosny. Nie radze isc na nowy server.

Kredox 01-04-2006 16:54

:(

Ja pi*****e mnie k***a dzisiaj schaczyli i nie wiem, czy to perzez ten filmik czy k****a jacys znajomi z mojego osiedla k****a podejzewam ich bo widze ze niemielisci ezadnych problemow z powdu obejrzenia tego filmu jesli mozecie poratujcie jakims itemkiem oddam jak tylko będę mógl narazie

A filmik jest spoko ;) tylko troche szkoda j****i hackerzy;/

chador 01-04-2006 18:46

Czy ktoś zna tytuł piosenki z filmu? Jeśli tak to podajcie. Z góry dzięki.

Stanek 01-04-2006 18:55

Achilles nie dziwie ci sie ze nie chce ci sie grac, ale pamietaj ze zawsze z toba ;]

Raozee 01-04-2006 23:03

Profesjonalizm

Film po prostu gienialny :] pobierac odrazu. szkoda takich postaci :confused: Gl

Dark Brozyn 01-04-2006 23:10

cheaters and sharers are always hacked

Wald_Kerius 02-04-2006 12:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Brozyn
cheaters and sharers are always hacked

Powiedzial co wiedzial :cygaro: Mimo wszystko lipa ze tak wyszlo.X(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:55.