![]() |
Witam, zalozylem ostatnio konto na waszym forum, ale mam problemy ze wstawieniem swojego avatarka, mimo iz posiada on odpowiednie wymiary i nie wazy zbyt wiele(~2kb). Podejrzewam ze problem lezy po stronie technicznej waszego portala, gdyz z ciekawosci probowalem nawet wczytac avatara kolegi, zarejestrowanego u was, probowalem z linkow url, bezposrednio z lokalizacji na dysku jednak bez jakiegokolwiek postepu... :(
Jesli mimo to ktos ma jakis alternatywny pomysl, prosze o odpowiedz, a administracje prosze o sprawdzenie tego ?bledu? TammiR |
Moze masz zły format avatara, jezezli masz 100 x 100 pikseli i ponizej 20kB to powinno zadzialac, no nie wiem hmm ;p
|
probowalem rozrzeszenia .bmp oraz .jpeg Na wszystkich innych forach laduje sie bezproblemowo, ale tutaj wyskakuje mi komunikat "Invalid file" Rozszerzenie .gif nawet sprawdzalem, ale avatary ruchome wogole nie wchodza
|
Cytuj:
Baw się rozszerzeniami - .bmp nie ma sensu wrzucać, spróbuj z .png i poeksperymentuj nad rozmiarem. Spróbuj też wrzucić ava z photobucket.com albo imageshack.us. |
Pokaz ten avatar ktory chcesz miec, bo to dziwna sprawa o.0
|
U mnie jest to samo. Probuje zaladowac z kompa nic. Wrzucilem na server i tez nic :( Co robic?
|
Cytuj:
Cytuj:
a moj av, z ktorym nieustannie walcze to: http://img86.imageshack.us/img86/484...o100x755pp.jpg |
Hmmmmmmm
No nie wiem. Mówiąc szczeże masz niezły talęt.
A jak moerzesz to Zrobisz mi Avatr podobny do twojego ale z [TES] Piro Fox a tło to Twarz Franka Hoggarina ( patrz Fallout 2 ) |
Hmmz... Cos rzeczywiscie sie popsulo, dam znac technikom aby to obczaili.
|
no nic, dzieki Omader, mam nadzieje ze niedlugo wszystko bedzie hulalo, jak powinno :)
@TES Piro Fox Sorka, ale nie zajmuje sie robieniem tego typu obrazkow na zamowienie. Polecam jednak pobawic sie troche z Photoshopem, to naprawde nie jest trudne ani czasochlonne a wystarcza dobre checi i na pewno sam wymyslisz cos siekawego ^^ |
Mam taki sam problem jak TammiR i tutaj inni koledzy na forum
|
Jestem kolejną ofiarą :/ Od paru dni próbuje ustawić avka i dupa. Rozmiar, rozszerzenie wszystko jest ok, ale ciagle jest taki jaki widać :(
|
Potwierdzam problem. (:->)
|
Też mam ten problem, avatar odpowiada wymogą a i tak go nie wrzuci.
http://i69.photobucket.com/albums/i7...l/272f4554.jpg |
Śmiesznie to wygląda, jak prawie każdy w tym temacie ma xxx's avatar :P
Zresztą, ja też. |
Tak wiemy jest problem poszlo juz info do technicznych ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:52. |