![]() |
EB - nie - nie piwo ;]
Polecam każdemu super grę - EpicBeyond. Wszystkich powyżej 10lvl zapraszam do jednynego polskiego klanu, którego jestem masterem. www.epicbeyond.com
|
Konto założone, gra się sciąga. Czekam na pierwsze wskazówki.
|
Konto w trakcie zakladane grepobiore pozniej.Zobacze czy bedzie chccialo mi sie w to grac...
|
Gra się ściąga, obejrzałem screenshoty i stwierdzam, że gdyby grafika była troszkę wygładzona, lub w lekko podwyższonej rozdziałce to byłaby całkiem ładna :]
Ale ogólnie mi pksele nie przeszkadzają więc jak na razie założę konto, poczekam aż się dociągnie i napiszę pierwsze wrażenia i pytania. Po założeniu konta stwierdzam, że zakładanie postaci i ogólna edycja konta jest bardzo zbliżona do tego z Tibii. Dla mnie to dobrze :] |
1.Mam pytanko czy ktos wie jak atakowac w tej grze podchodze wariorem i ciskam kazdy klawisz przy potworze i nic pomozcie pliz.
2.Jak aktywowac zeczy ktore mam w plecaku. Z gory dzieki |
Gra wygląda jak Secret of Mana 2. Tak, TO JEST Secret of Mana 2.
Szczerze, to bardzo się na tą grę napaliłem. Szkoda, że to gra w JAVIE. Sorry, ja podziękuję na razie. :/ |
Tę gre baaaardzo z***ali...graficznie of course...stara grafika miała coś w sobie...teraz to jakaś kolejna "bajkowa" grafika...
|
Eeee.. takie tam krowie placki..
|
Cytuj:
|
Pokemony? Nie? Ale i tak paskudna.
|
Ale chodziło mi o grafike która była jakieś rok...może półtora roku temu...np demon na pół ekranu...
|
Cytuj:
a tak apropo gdy sie jest w panelu account to jest zerzniente z tibi,tak samo jak robienie postaci edit gdy kilkam "Play Now!" wyskakuje ten "client" i nie laduje gry...dlaczego? @down hmm a skod mozna ja wzioc;>?? |
@Cziki
Musisz mieć javę zainstalowaną. |
Jak się nie mylę...można chyba ściągnąć ją z epicbeyond.com w dziale download:)
|
Ej, Tak na serio!!
to jest w necie gra czy solo??
|
Cytuj:
Sry, za topa, ktory nic nie wnosi do tematu Oo |
@Up:
Taaa... Nie zapominajmy, że pisze się ziemniaki, a nie kartofle lub pyry, no nie? Zarówno solo i single oznacza, że grasz samemu ;p Może jemu bardziej pasuje określenie "gra na necie"? Wydaje mi się, że jesteśmy ostatnimi osobami, które powinny mu mówić jakich określeń używać, a jakich nie. |
Cytuj:
Tak, to jest gra sieciowa. |
zrobiłem acc, zalogowałem się, ale nie zabardzo wiem jak grać...
jednego potworka ubiłem, 10 exp i jakieś 3 pieces dał, następnego nie mogłem bo nic sie nie działo jak spacje dawałem |
TO jest Epicbeyond? TEN Epicbeyond..Cholera..widać, że długo w to nie grałem. Poprawili grafikę mocno...rozgrywkę chyba też. Kto wie, może wrócę ? ;) Poznałem, że to EB tylko po podręcznym ekwipunku ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:08. |