Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Gdzie Eternal Oblivion expi (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71081)

Sharev 30-03-2006 21:57

Gdzie Eternal Oblivion expi

Jak myslicie gdzie EO expi i gdzie wy byscie expili miejac taki lvl :)

Testerz 30-03-2006 22:12

Roty i dwarfy

Venderer 30-03-2006 22:12

Kiedyś ludzie się podniecali o Buble teraz przyszedł czas na EO? =.=...

EO pewno siedzi na Demonii albo na jakichś dragach... Niestety niewiem dokładnie, tak samo nie wiem gdze expiłbym na jego lvlu bo jak narazie nie wiem gdzie mam iśc na 30~

Drenit Danubia 30-03-2006 22:12

Expi Tam Gdzie w danej Chwili Jest Wolne... Edron-Demony Hero Cave OF Cycopolis Dragon Lordy Faraony Hydry to sa miejsca dla takich jak on...
--------------------------------------------------------------

Za ta wypowiedz nad Kreska dostalem takie MSG
" Domyślny You have been warned

Witaj Drenit Danubia,

Zostałeś ostrzeżony za jedną ze swoich wiadomości, która łamała zasady forum Tibia.pl. Powód tego upomnienia to:

Za niewielkie przewinienia
(Rodzaj upomnienia = Drobne upomnienie)

Za to złamanie regulaminu otrzymałeś : 1 punkt(ów) karny(ch).
Punkty te pozostaną na twoim koncie przez 40 dni.
Po tym czasie zostaną automatycznie usunięte.

Wiadomość, za którą zostałeś ostrzeżony, możesz znaleść tutaj:

Warned Post

Osoba, która cię ostrzegła, podała taki komentarz:

=======================================
Z wielkiej litery piszemy tylko pierwszy wyraz w zdaniu, a nie każdy
=======================================

Twój obecny poziom ostrzeżeń to: 2 punkt(ów).

Gdy osiągniesz punktów karnych, zostaniesz automatycznie zbanowany na forum na 30 dni.

Jeśli chcesz zobaczyć, jakie wcześneijsze upomnienia otrzymałeś, kliknij tutaj.

Jeśli chcesz się odwołać od tego upomnienia, odpowiedz na tą wiadomość."

Bo to JAK JA akcentuje swoja wypowiedz to chyab juz nalerzy do mnie nio nie ?? Wielka LITERA miala za zadanie ZAAKCEntoWAC !! LOL Cenzurka czy co :D ??

A moze mnie ktos usiwadomic co zrobilem ze dostalem ten magiczny 1 punkt ??:D??
Bo czytalem juz nie raz regulamin i dzis ponownie i nie mam pojecia :D

A co do meijsca EXP to na 90% demona warlocki pewnosci mam, ale JA bym tam expil bo i loot i exp dobre :) :)

domend 30-03-2006 22:14

Głownie smoki. Jak ma wiecej runek to Warlocki i Behemothy.

Evil Maul 30-03-2006 22:18

warloki na Demoni , behomoty xD albo dragi na edron lub w venore

Kolidos 30-03-2006 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez domend

Skąd wiesz gdzie on expi?! Widziałeś filmik z jego expieniem (oprącz demonów z Willem) ?!. Napisałeś to tak jak bys był jego dobrym kumplem lub kolegą z RL. GratZ myślenia ! Warlocki jak ma więcej runek, hmhmhm raczej było by to waste runek........

@topic: Według mnie (nie jest to potwierdzone żadnymi informacjami) EO expi na dragach i OF...... może faraony......

Rybzor 30-03-2006 22:59

Kiedys jak robil prawie co dzien ~1.3 mln expa to watpie zeby to bylo na dragach, by musial wyciagac jakies conajmniej 100k na godzine, na tombach na nizszych poziomach da sie takim najtem wyciagnac 130-140k na h, na dragach chyba jakies 80k;], pozostaja tez warlocki, dobry exp i resp szybki, na demonach , hero itp spewnoscia nie expi :P

Adnik 30-03-2006 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolidos
Skąd wiesz gdzie on expi?! Widziałeś filmik z jego expieniem (oprącz demonów z Willem) ?!. Napisałeś to tak jak bys był jego dobrym kumplem lub kolegą z RL. GratZ myślenia ! Warlocki jak ma więcej runek, hmhmhm raczej było by to waste runek........

@topic: Według mnie (nie jest to potwierdzone żadnymi informacjami) EO expi na dragach i OF...... może faraony......

Hehe stąd to wie, że knightem na tym lvl co EO warlocki to świetny exp z małym wastem, behemothy wątpie a z tym of'em to też genialnie napisałeś.. Na 260+ lvl.. eh myślenie nie boli..

pijopiwnik 30-03-2006 23:28

OF, tomby z gfb (te najniższe poziomy) 100-150k expa/h jak pusto tak samo of ~100k/h

Igrexou 30-03-2006 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez domend

Mając około 9kk w czystej kasie na brak runek zdecydowanie nie cierpi -.^

Vil 31-03-2006 00:21

imho behe / tomby / locki

kostooch 31-03-2006 00:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba
Kiedys jak robil prawie co dzien ~1.3 mln expa to watpie zeby to bylo na dragach, by musial wyciagac jakies conajmniej 100k na godzine, na tombach na nizszych poziomach da sie takim najtem wyciagnac 130-140k na h, na dragach chyba jakies 80k;], pozostaja tez warlocki, dobry exp i resp szybki, na demonach , hero itp spewnoscia nie expi :P

Kiedys EO na tibiabr sie chwalil, ze przy dobrym respie wyciagnie i ze 200k na Venore Dragon Lair. Ile w tym prawdy, nie wiem ;p.

Rybzor 31-03-2006 00:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kostooch
Kiedys EO na tibiabr sie chwalil, ze przy dobrym respie wyciagnie i ze 200k na Venore Dragon Lair. Ile w tym prawdy, nie wiem ;p.

lol, niemozliwe, przy naprawde exxxxxtreemalnyym respie wiecej niz 120k nie wyciagnie nie ma bata;P

Walekifa 31-03-2006 00:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Testerz
Roty i dwarfy

0WN3D :D

Warlocki of korz.

Ps.

Vend~ Ma rację,przestańcie się nim podniecać,to tylko człowiek....

Punissherr 31-03-2006 01:14

Lol

moim zdaniem znalazl jakiegos buga w tibi co dalo mu exp na 260 lvl+ i se teraz siedzi na dragach albo cus.. a zreszto co to kogo obchodzi omfg.. tacy jestescie zainteresowani to mu napiszczie ho i'm from tibia.pl want ask u where are u exping plz answer me moze sie zlituje i ci powiem omfg pozdro dla BABCI MAMY I CHOMICZKA:faceoff:

Sharev 31-03-2006 13:49

0WN3D :D jakby na bugu zdobyl exp to by mu cofneli lvl

berserk 31-03-2006 14:01

Wg. Mnie to na Faraonach raczej se nie poxpi ;] Faraon daje 3k xpa, musi przejsc 100km zeby do niego dojsc i co w tym fajnego? ;P
Na demone nie chodzi,a jak chodzi to naprawde rzadko bo nie zwraca mu sie zbytnio. Sero xpi na dragach a ma podobne staty do niego, i tu sie zwraca im.
Dragon Land jest cool :P

sir Tifejo 31-03-2006 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berserk
Wg. Mnie to na Faraonach raczej se nie poxpi ;] Faraon daje 3k xpa, musi przejsc 100km zeby do niego dojsc i co w tym fajnego? ;P
Na demone nie chodzi,a jak chodzi to naprawde rzadko bo nie zwraca mu sie zbytnio. Sero xpi na dragach a ma podobne staty do niego, i tu sie zwraca im.
Dragon Land jest cool :P

Wiesz ile taki 260+lv ciagnie z sova/sca czy co on tam ma? Dochodzi do tego explo (~500) i ewentualne exori (~700).Taki warlock ma 4000 HP, wiec zabicie takiego o kwestia paru sekund. A loot - faktycznie, moze mu sie nie zwraca, a w koncu na jego swiecie blue robe czy skul staffy nie moga za wiele kosztowac...Ale dla niego nabicie kasy w krotkim momencie to nie jest problem, a na pewno ma jakis uh/explo makerow, wiec kupowanie runek to tez nie problem.
@TOPIC: obstawiam warlocki.

Mithgar XX 31-03-2006 15:43

Czekam na nowy temat : ,,Co EO je na śniadanie, kto wie plz"!!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:26.