![]() |
Forum Tibia.Pl za 1.22zl?
Czy nie macie czasem wrazenia..ze to forum zasypwywane jest przez mase idiotow co zakladaja coraz to nowych uzytkownikow aby:
-zalozyc temat w dziale filmy i podac link do strony z keylogiem -zareklamowac swoje forum? -przeklnac wszystkich uzytkownikow za wczesniej zbanowane konto? Wg mnie Tibia.Pl powinna wprowadzic oplate za stworzenie konta tutaj. Typu sms za 1,22zl. Jest to na prawde malo a zaden hax0r nie bedzie wydawal 1,22 po to aby momentalnie otrzymac Deleted. Raz wyda...ale drugi raz mu sie juz nie oplaci. Przestrzeze nas to przed spamerami i innymi idiotami z kompletnym brakiem kultury xP ps. przepraszam ze nie w dziale opinie i sugestie ale ten dzial jest czesciej odwiedzany przez uzytkownikow. Czekam na wasza opinie Radosny~ |
ee...to nie przejdzie:confused:
|
Zauważ,że nie każdy ma telefon komórkowy i nie każdy chce wydawac 1,22 zł,żeby założyc konto.
A pozatym MatKus,Drom albo Bosal powiedział kiedyś,że to 4um NIGDY nie będzie płatne. @Down: Nie każdego rodzica stac na telefon komórkowy,a dla innych 1,22 zł to już pare bułek albo chleb.A,że akurat ciebie stac na taki wydatek,nie oznacza tego,że innych też. |
Cytuj:
|
Cytuj:
UP@ Chyba tyle wystarczy?? Chyba ze nie rozumiesz co to znaczy BEZPŁATNE :o |
Płatne forum? = witaj tibia.org.pl :P
|
Niedobry pomysł.Zaraz zaczną się problemy typu: "wysłałem sms'a a kod aktywacyjny nie doszedł!!!!!!!!!!1111".Tibia.pl miałaby jeszcze więcej problemów.Z resztą to nie powstrzymałoby hackerów.Jak ktoś zamieści film na rapidshare z keyloggerem to można sprawdzić ile osób ściagnęło i zawsze jest ~8-9 razy ściągane, czyli hackerowi opłacałoby się wydać to 1,22, założyć 3 tematy i zhackować te kilkanaście osób.
|
pomysł co najmniej genialny, przynajmniej by się troche oczyściło z nubów, chociaż i tak zostały by jeszcze to rozpieszczone bahory co mają wszystko, i itak by wysłali tego smsa -.-. Gdyby było płatne częściej by były organizowane konkursy itp, tak myślę :)
|
Nie wszystkich stać na telefon komórkowy, poza tym uważam to za trafiony pomysł.
@offtopic Może i jestem przesadnie pobożny ale zmień ten podpis ok? To nie jest temat do żartów. |
Cóż, opłata za korzystanie z forum z pewnością wyeliminowałaby wielu idiotów, dla których forum jest miejscem do popisów wątpliwej jakości, ale pewnie znajda się osoby, które z różnych przyczyn nie mogłby wysłać takiego smsa, a są dobrymi użytkownikami i forum dostarcza im informacji oraz rozrywki. Poza tym, idioci zawsze się znajdą.
|
Bez sensu by to było. Jakiś początkujący niewie gdzie ma expić ze skilami xx/xx i co zrobi jak niema telefonu, albo jak ma albo szkoda mu kasy??
|
Ponieważ już podano powody osobiste, jak brak telefonu i niemożliwośc zapłaty (Z którymi w 100% się zgadzam)
Autor tematu powinien również zauważyć, że taka opłata mogłaby niekorzystnie wpłynąć "politycznie" na wizerunek strony... Nie tylko tibia.pl walczy z n00bostwem na swej stronie, tak samo mają inne fanowskie www, w szczególności supported fansite promowane przez tibia.com, a tylko tibia.pl miałaby wprowadzone opłaty, więc? Najlepiej niech jakiś modek zdementuje ten temat bo inaczej znowu zamieni się to w 5-cio stronicowy spór oto kto ma racje... --EDIT-- Cytuj:
|
Cytuj:
Pisac tylko ten co wysle smsa pomysl bardzo dobry tak jak napisano wczesniej wyeliminowalo by to wielu noobkow i ludzi probujacych hacknac kogos bo niesadze zeby taki idiota zaplacil 1.22 a nastepnie za kilka minut dostalby bana na konto.Jesli juz by sie zdecydowal to tibia.pl mialaby jakis profit z hacekra :P pozatym mozna by bylo zrobic cos w stylu testu (wiem ze to nie realne) i eliminowac z forum analfabetow typu "muj ,skond" itp :P mysle ze kazdego by bylo stac na smsa za zeta np za 3 miechy pisania na forum.Nawet tych mlodszych w wielku 12-15 ktorzy nie posiadaja telefonu mogli by poprosic mame,wujka czy starsza siostre o 1 smsa ;) |
nie należy zapominać, że na forum możliwe, że wchodzą ludzie z innych krajów, nie na darmo tibia.pl ma wersje angielsko języczną :)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
----- * - nie potrzebne skreślic. |
Cytuj:
|
Jakies 2 lata temu forum tibia.gery.pl bylo pieknie prosperujaca strona (cos a'la tibia.pl). Niestety, pan moderator wprowadzil cos takiego jak ty chcesz wprowadzic - tyle, ze koszt smsa to chyba 5zl byl. I wiesz, co sie stalo? Pelno bluzgow + forum momentalnie opustoszalo. Dzisiaj jest tam jakies zycie, ale to nie to samo, co kiedys...Wg mnie pomysl zabilby ta stronke.
|
Poza tym nie każdy user ma telefon komórkowy (z jakich powodów - nie wnikam).
@Offtopic Panie Crasher, masz pan za dużo userbarów w podpisie. |
Cytuj:
pozatym i tak pomysl niewejdzie w zycie wiec o co sie rozchodzi. |
Forum ani strona nie beda platne. EOT :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:58. |