![]() |
Moj Pierwszy Fake -Świnie Atakują
Witam !
To jest mój Pierwszy fake wiec sie nie zdziwcie jak cos bedzie zle:PP O to I część: [IMG]C:\Albion\Tibia0003[/IMG] Mezo Ziom Ucieka Z Miasta.Już Doszedł do Bieguna północnego gdy zaatakował Go ziomek : [IMG]C:\Albion\zima47wi[1].jpg[/IMG] W Yourots Czekał Na niego młodszy brat: [IMG]C:\Albion\Tibia0006.bmp[/IMG] Po Godzinie Czekania Już nie wieżył że brat żyje. Postanowił iść do Carlin i Zabić wszystkie Świnie.Wziął Całą swoją armię i Zaatakował świnie: [IMG]C:\Albion\tibia0003.bmp[/IMG] Już za Tydzień Nastepna Część!! |
Najpierw naucz się używać imageshack.us/ foteka.pl a potem wstawiaj zdjęcia -.-''
|
Albo Photobucketa. Poza tym nie cierpię przesadnego "jołziomalstwa", więc raczej nie będzie zbyt dobrej oceny za wykonanie.
@down Hehe, ten rodzaj humoru uwielbiam :P. |
Cytuj:
[IMG]C:\Albion\Tibia0005[/IMG] [IMG]C:\Albion\zima47wi[2].jpg[/IMG] [IMG]C:\Albion\Tibia0007.bmp[/IMG] [IMG]C:\Albion\tibia0004.bmp[/IMG] |
UP@: Ty też się naucz wstawiać zdjęcia -.-''
|
Jak mozesz dawac linki swojego dysku?Tytuł powiedzmy niezbyt dobry,naduzywasz słowa ziom.....
Ocena na Teraz: Grafika:0/10 tresc(wedlug podpisów na linkami)1/10 Ocena koncowa 0,5 Postaraj sie bardziej. |
Ech...
Co to za trudność obsługiwać ImageShack? (chociaż ja osobiście uywam fotosik.pl bo Imagehack mi sie cos ***ie i nie moge zdjec hostingowac ale moze u ciebie nie bedzie tego problemu preczytaj sobie "podręcznik młodego artysty" Crowala pkt. 4
|
Ech...
Co to za trudność obsługiwać ImageShack? (chociaż ja osobiście uywam fotosik.pl bo Imagehack mi sie cos ***ie i nie moge zdjec hostingowac ale moze u ciebie nie bedzie tego problemu) Przeczytaj sobie "podręcznik młodego artysty" Crowala pkt. 4 :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
up:
Nie sądze... Topic: N/c |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:34. |