![]() |
[Xerena] Maly drag hunt.
Tak jak w temace bylismy zabic pare dragow kolo venore, zobaczcie sami jak to wyszlo .
http://rapidshare.de/files/16865511/..._Hunt.rec.html Coment plx |
spoko
Filmik Może byc lubie tego typu filmy btw gratz bloka dla ale szkoda ze go nei zabiliscie fajny lot juz z 1 draga lot taki sobie ogółem ale film mi sie podobal Pozrdo !
|
ten butel co noob oja*******e zamiast walic z exori vis oplacalo by sie to bardziej a w ogole niewziasc hmmow omg nawet jak sie idzie z dsami to hmm kilka trzeba wziasc
|
Nie chce za bardzo tutaj pisac pod waszym adresem krytyki chociaz nalezy wam sie wszystkim na calej linii zawiedliscie jesli chodzi o dl. Po 1 po co isc na poj dl na double spawn? Po 2 jak ma reda to powinniscie go jakos dobic to nie bylo trudne, pogratuluj tego sorcowi intelektu. Gratuluje ci odwagi bo ja bym z takim sorcem nie poszedl ani na kazzo dwarf guardy bo jeszcze tez by je z vis luxa jechal. Ogolnie to dragi padaly ale ty duzo kap z vave oberwales, cos zle sie ustawiasz mogles zuzyc 2x mniej uh
|
@up:
Nastepnym razem bedzie lepiej (pierwszy raz dragi bloczylem :P ). A sorc myslalem ze wezmie pare HMM, ale kto by pomyslal, ze mana shielda nie ma :S |
spoko filmik :P , tylko załosny ten sorc bez hmm -.-. Mogliscie Tego dl dobic moze dsm by wyleciał ^^.
Pozdrawiam Sowa. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:14. |