![]() |
"The Best Frags" WMV :)
Film nosi tytul taki jaki widac :P nosi taki dlatego ze nie wymyslilem innego.
a teraz co w filmie? film ukazuje kilka fragow na hlvlach, z roznych swiatow. Filmy sa krecone w tym miesiacu wiec zadnej rewelacji sie nie spodziewajcie (mianowicie 150+ lvl)... Ale i tak bardzo polecam bo wg. mnie oprawa wyszla mi nawet swienie Film trwa 4:20 i zajmuje ok. 30 mb To moj drugi film WMV Enjoy ! http://rapidshare.de/files/16911420/TBF*****.html |
Jak dla mnie fajny film i pomysl. Dobrana muzyka. I duzo z tych trapów nie widzialem :D 9/10 :]
|
JAkbys mogl mi gdzies wrzucic na jakis 'prawdziwy' server ;] Bo z rapodshare sciagac 30 mb to dla mnie koszmar....
|
Szczegolnie pierwsza piosenka jest super :)
Ostra nawalanka i słowa "So am I still waiting For this world to stop hating Can't find a good reason Can't find hope to believe in" hyhy :D @up Jak komuś się chce rehostowac to niech to zrobi ;D mi sie nie chce ^^ |
Wypas :D
Zarombisty WMVek :dance: Zarombista muzyczka i spoko dobrana :)
|
re
Good film. Ale przyznaje... mało widziałem z trapów :) Musiałem cofać... cofałeś do za szybkiego momentu do deda :) Najlepiej jakbyś cofnoł do 5 sekund przed i pokazałbyś licznik 5,4,3,2,1 yeah! itd. ;) Myśle że można to fajnie oprawić ^^
9/10 :P musisz dopracowac to co wyżej napisałem ;) I pamięć o Sebie, przynajmniej uwieczniona. |
Super filmik. Warty obejzenia :) A w czym go robiles?
|
Kurwa, niech ktos wkoncu przestanie hostowac na tym rapidzie, nie ma Megaupload ?-.-
Nie obejrze go, Autor, to chyba twoj obowiązek aby hostnac ja 2 server czyz nie ? >.< Edit@ JA cie krece co za cenzura, 1'wsza klasa HAHAHAHAH |
Moze niektorych to zaskoczy ale to jest czysty Windows Movie Maker.. bez zadnych photoshopow do odrabiania itp.. tylko WMM :)
|
Cytuj:
eee... z wlasnych doswiadczen wiem ze megaupload jest jeszcze gorszy :> @topic filmik nawet dobry, jakbys mogl to podaj tytuly piosenek |
Cytuj:
Nie ogladales filmiku czy co ?:| w czasie trwania filmiku wyskakuje napis jaka piosenka leci, na koncu tez sa tytuly...wg. kolejnosci w jakiej byly odtwarzane.. |
Cytuj:
|
Co tak was malo ! Sciagac ! :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:10. |