![]() |
Del'Impro (Aldora)
Będe tutaj w tym dziale umieszczać (i nie tylko ja) wszystkie zdjęcia z huntów naszej rodziny z Aldory =). Tak więc zaczynamy...
(08.07.2004) - Dragon hunt Miejscówka: Dragon Lair (near Venore) Potwory: Dragons Team: *Danayen Del'Impro (Paladin - lev 37, skills 70/47) *Adrayen Del'Impro (Paladin - lev 42, skills 73/52) Ile czasu: około 3h40min Lootpic: http://www.republika.pl/bardzoac/innyszajs/dhunt.jpg W samej kasie było około 7'100 Dragon Shield x1 Dragon Hammer x2 Small Diamond x3 Serpent Sword x1 Broad Sword x7 Mace x39 Steel Helmet x8 Crossbow x25 Dragon Ham x149 Burst Arrow x143 Plate Legs x3 Longsword x10 Steel Shield x27 |
Fajnie, ale screeny to nie tylko loot. A ja widze ze wy tylko to dajecie.
|
No no :D Gratz huntu!I lootu of course
|
Hail Del'Impro!
|
Hail Del'Impro!
Hail Del'Impro!
|
W sumie pomysł tylko z lootem jest spox, bo dragi (na które sam często chodze) mi się przejadły... SS wypas :D
|
Niedawajcie tylko ss'ow z lotu dawajcie tez z walki.Zdjatko spox.
|
Fajny ss'ik z lootu i dobrze ze tylko z lootu bo walki z dragami sa NUDNE!!
|
Cytuj:
|
Hail Del'Impro
|
Gratulacje. Ale next time dajcie jakieś Screeny z walki (choć dragi się przejadły) ;)
|
Fajny ss z lootu no i po drugie GRaTZ L 8o 8o TU.
|
Cytuj:
|
Coool SSY tylko... DAJCIE WIECAJ 8o 8o
|
uuuu! to jest coś jak na ~4 godzin to ten loot jest super , jak pomysle ze jak ja ide na dragi to nic nie wypada a wy gdzie pojdziecie to cos sie sypnie ( a to royal , a to cos innego) , to az zal mi sie robi :)
gratz :D |
Gratz lootu :D . Ja też muszę pomyśleć o takim dłuższym huncie gdzies na dragonkach tylko nie znam dobrego miejsca żeby bylo pojedyńczo ,w kilku miejscach i szybko :) .
|
No tak gratz!
Fajna ta wasza rodzinka :] Jak DT sami palle :) |
Wszystko fajne tylko szkoda ze zadnych ss z walki :(
|
spoko rzeczy kto by takich nie chcial?? 8) ;) :) :)
|
No....my jako da'maze tesh sie wkoncu musimy wybrac ;]
ale liczymy na kilka dragon shieldow odrazu ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:33. |