![]() |
~~Fast exp na tombach~~
|
obejzalem i powiem ze nawet nawet ci szlo nie wiem czy miales light hacka (ale chyba tak bo torchow nie chcialo sie zucic na ziemie :>) [taki oftop light hack psuje klimat gry] to jeden mankament duzy byl, a mianowicie,...dlaczego pioes po jednym mfl ? jak ci sie mana skonczy to nielepiej zapelnic mane chociaz do polowy ? widzialem pare razy na deep yellow wiales bo many nie miales...runek leczacych tez nie no ale to twoja sprawa.
ale ogolnie filmik fajny (wole z huntow niz z pk jakos,...bo pk w 80% sa nudne..trapy lub zabicie 20 lvli mniejszych od siebie ..bezsens] |
lol! picie mfow po 1 rox0r
|
Ja tez wole po 1 mf pic ; d Czuje sie "bezpieczniej" z 3/4 BP MF, niz jak zuzyje te 3/4 odrazu ; S Takie jest moje zdanie...
|
Cytuj:
To masz glupie zdanie -.- Ja dzieki temu ze nie mialem many, bo akurat wybilem salwe guardow, i wpadl nasz szanowny PA Seba Shady niestety, 120 many pomoglo mi przedszumac jakies 5 min tylko Pijac mfy i uhajac sie (gdy sd bylo po 200 + bolt, na 330 hp...) nie ucieklem, a moglem... to tak off top~~ :p Glupota, lepiej miec wiecej many i wypic all mfy niz wypic je potem z ryzykiem Machu. |
@up
1. Co Cie obchodzi co ja robie ; d 2. Powiedzialem, co chcialem i Ciebie to powinno najmniej obchodzic ; ) 3. Ty wiesz swoje, a ja swoje... 4. Patrzac na statystyki Twojej postaci po lewej, chcialbym powiedziec GZ, MF'owac sie uciekajac przed PK, bedac knightem... Btw. Twoche glupie argumenty, ale sa ... |
Amagad...to jak On spożywa manasy, to tylko i wyłącznie jego sprawa ;p
@Film Cóż by tu powiedzieć...ogólnie film fajny, świetny exp dla sorca/druida w przedziale lvlowym 35-50, no i nie idą żadne runy xp Pozdrawiam Korniq~ |
Cytuj:
Wow zobaczyles statystyki jego postaci... co kogo obchodzi jaka ma postac jak i tak ma racje? -.-" Chcesz to pij sobie po 0.5 mfa i mi to zwisa ale dzieki niemu chociaz inni nie beda cie nasladowac. |
Ile trzeba bp mfow na 1h?
Exp fajny i filmik też. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:12. |