![]() |
..::Anhilator na Refugii::..
Jak sama nazwa wskazuje chciałem Wam przedstawić dzisiejszego anhilatora na Refugii.
Team: Lord Pachnacy 111 Elite Knight Emilos Reeg 107 Elite Knight Spyhard 106 Elite Knight i ja Warrior of Refugia 105 Elite Knight Ocene pozostawiam Wam :dance: http://rapidshare.de/files/16962268/...ngsta.rec.html |
ban za rapid!
jak dasz rehosta to chętnie z racji iz teraz harówka na oddanie długu :P |
Myślałem, że taki level logicznie coś zrobi i nie da na rapida... myliłem sie ;D
Jak kolega up powiedzial..: BAN ZA RAPIDA! |
to co kay logger czy mozna sciagnac ?
powyzej pytanie ^ kay looger ?
|
@up
Jaki "kay looger" OMG... Tia... "Hacker" marzy o twym cudnym plate armorze, oraz twoim cudnym 15 kina... @topic Hehe... Jakie emocje w final roomie ; d "Daj Trade, daj trade...!" |
Taaa anni 2:2 refugia gz panowie :D
|
Jak macie problemy z rapidshare to zainwestujcie w neostrade ;D
|
Cytuj:
A co do tego p seta i 15kina Koles Grzecznie zapytal -.- Ty zato masz dp wypelnione mpa i sovami -. - |
@up
To niech ten koles, grzecznie przeczyta ze zrozumieniem... Ty masz pewnie Bp Aol'i przy sobie i passy do Cachero ; d (Ale zakozaczylem ; d) |
Lol... Niedlugo to ludzie, po update'cie na tibii beda zakladali tematy z pytaniem: Czy ten nowy klient jest bezpieczny? Czy napewno na www.tibia.com nie ma keylogow?
|
Omg... Co z tego, że dał na rapida? Na tibicams.com też niewszystkie filmiki są czyste. Ja zawsze skanuje skanerami online.
Filmik fajny. Gratulacje! |
Gz wykonania Anni, a takze bota dzieki ktoremu najprawdopodobniej przezyles.
|
Cytuj:
ja tam bym niechcial pasow do cachero na chuj mi taki sorek jak na no-pvp haha ;P wolal bym do taifuna :] |
Cytuj:
ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing UNA Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing Niema xd |
Gratz Gratz
widzialem demon helmet w twoim stafie wiec jak masz film z demon helmet questa to wzuc na forum tibia.pl |
Cytuj:
|
gratz nubki ;)
Wkoncu ladnie poszlo ^^;; all przezyli :P Hail Refugia! :) - Emil :*** ^^;; |
Gzzzzzzzzz!!!! :)
Łatwo, szybko i przyjemnie ;) Miłego testowania swoim nowych "zabawek" ;) |
~~GRATZ~~
a co do rapida niesciagajcie wmv |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:21. |