![]() |
106 Elite Knight Dying [THORIA]
Dzis postanowilismy zabic 106 elite na thori Kama'ra.
nie bylo to pk ani PA powodem bylo to ze Kama'ra planowal zabic naszego qmpla ;] mam nadzieje ze odechce mu sie grozic nastepnym razem link: http://rapidshare.de/files/16973651/kamara.rec.html 19:27 Kama'ra :Hhahaha Kama'ra nigdy niezginie |
@ osobiscie znam go z rl...
;) trap byl taki na koncu ze stwierdzil ze nie bedzie sie uhal.. Hehe Polak polaka:< hmm o ile wiem To cwanish gra w 4:) nice share , Drasen w 2 :) z mabim Lenku w 5;) to juz rekord w caffe pykaja;) Lenku 3 lvl wiecej i hunted:( |
Lenku niebedzie hunted :)
|
Myślę że Mitu'so napisal to co powinien napisać.
-------- Osoby które biły Kama're uważali się za kumpli (nie chodzi mi tu o wszytskich którzy tam byli), co mozna o tym powiedzieć, - naprawde zaje***i kumple... -------- Jednak najśmieszniejsze jest to że probowaliscie wyludzić SoV'a, co kur** zal sie wam zrobilo ze Kama go ma a wy nie ? Chcecie SoV'a to sobie na niego kur** zapracujcie ! |
niechodzilo o sova reason byl wiec padl.
|
Mowiac krotko Thoria to pojebany swiat bez przyszlosci dla nikogo.Szkoda czasu na gre tam. n/c
|
Cytuj:
|
Zapracowali, ladny trap ;].
|
Zgadzam sie z moimi kolegami Mitu'so i Goo'zi
Znam Kama're z Rl ... i wiem ze Lenku Cwanish byli do tej pory dobrymi kolegami , kama'ra pozyczala im znaczne ilosci pieniedzy i pomagala jak lojalny kolega A Co do lenka to gosica takiego jescze swiat nie widzial :) , ma 5 ownerow:) dodatkowo chodzi na hunty np. na hyrdy po kilku dziennym expie zadnego lootu a kilka dni pozniej niewiadmo z kad pojawia sie u niego kilkanascie par bohów i rh X( .... A co najsmieszniejsze rano wykonuje z kolegami Ani , aby wieczorem z niewiadoych przyczyn ich zabic 8o A co do powodu , wymyslcie cos jeszcze glupszego !!! |
Watpi Aby zapracowali jezeli cwanish gra w 4.. lenku w 5:< i cos im nie idzie a trzeba byc debilem aby napisac : pay sov... kama'ra to nie noob i napewno by wam nie dal sova... Cwanish a ciebie nawet kumple z guild zabijaja:) a ty lazisz za nimi jak krowa:) tak dalej
~Wielki MarIuSzzo wes;) lepiej sobie popykaj na rooku.. ~ edit Lenku tylko patrzy;) jak zarobic.. jak cos ukrasc.. aby nie stracic.. ;)i bierze noobow na hydry ktorym pokazuje na 10 h 1 warrior helmeta i 1 k arma:) i sa happy;) ~ edit cos zapomnialem:) Lenku.. taki kolega znaliscie sie dlugo:< pozyczal ci kase.. odawales mu ja Dobre 3 miesiace marne 30k.. a w Domku miales z 2 bp rh i z bp bohow:< i tak ciezko ci bylo.. cwanish tak samo kolega.. kolege zabija;) Take Care Friend:) |
Nie wiem czy chodziło o to 00:42 You see a magic sword (Atk:48 Def:35).It weighs 42.00 oz.It's the Sword of Valor.
Ale Kama'ra też jest shared więc nie obwiniajce Cwanisha Drasena Lenku że maja po kilku ownerów.Tak teraz wygl±da tibia i trzeba z tym żyć.O Kama'rze sie nie wypowiem ale jeszcze na Anihi~ krzyczał że nigdy nie padnie a tu nagle taka niespodzianka :) Zbieg okoliczno¶ci? |
Trap bez Wyjscia niewiem jak jest na prawde ale z wypoiedzi wynika ze byli kumplami >; Wiec szkoda
Ale debile PAY SOV BUEheuheue |
Heya All
Moim zdaniem ogólnie filmik był nudnawy:p jedynie co mi się spodobało to trap;) Motywu nieznam,ale z tego co przeczytałem to zrozumiałem to tak : jeżeli "kama'ra" był takim dobrym koleg± to niepowinni¶cie go zabijać;) btw wogóle nie wiem po co pisali¶cie teksty typu "Pay sov,or die"etc... bezsensu co za noob da wam 2kk(niewiem ile u was stoi,ale na moim servie wlasnie tyleB) B) )za aol,który warty jest 50k... |
Zalosni ludzie....
Zalosny powod...... po prostu "I'm your polish friend...yes yes yes I'm" dobijajace teksty z sovem.... Do tego nijakiego lenka....no to koles chcialbym ci powiedziec ze jestes uber debilem ;] ( uber to cos jak rare ...czyli rzadko spotykany taki wiecie ...unikat) |
Tak, lenku kombinował, żeby zarobić i się nie narobić. Kiedy grałem na Thorii i byłem jeszcze noobkiem, chciał mi sprzedać pacc. Dałem mu itemki o wartości 120k a on mnie zwyczajnie przepierdolił. Myślałem wtedy, że hlvle to uczciwi ludzie, ale się myliłem. Thoria to najgorszy server na jakim grałem. Straciłem tu za dużo czasu. A powodem odejścia było oczywiście PA. Polacy na Thorii to najgorsze co może byc. Ale nie mówię o wszystkich, bo miałem lojalnych kolegów i nadal trzymam z nimi kontakt. Pozdro.
Hehe... Nowa forma cenzury na tibia.pl? |
Cytuj:
|
Hahaha
:faceoff:
Hahah Ciekawe mit'su ze ci nie skoda takje go druida i gadasz takie glupoty nailepiej sie nie odzywaj bo niemoge cie juz suchac ................................. A jak chcesz sie zalic to napisz do krzy¶ja z Tik Takow Gz Lenku |
Kama'ra
Z tego co ja slyszalem to ten kama'ra sobie za duzo juz pozwala nabil 100 lvl
w 4 i mysli ze bendzie zadzil ¶wiatem .................................................. .................................................. .... Jezeli chcesz cos uzyskac dobrego zaczni walczyc noobie Miło bylo mnieć 106 lvl?? Hahahah To juz se Chlopak pogral Gz lenku:dance: |
z tego co widze o kumple zajebali kumpla to zajebiscie... a kurwa bym wolal miec hunted forever niz dac sova zarobil na to sam, a jesli nawet na kilku ownerow to znajdzcie sobie teraz 1 czy tam 2 ownerow to bedziecie mieli sova tez
|
Cytuj:
no i jeszcze blesy 50 xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:43. |