Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Co krasnoludom płynie w żyłach. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=7133)

sathard 08-07-2004 20:32

Co krasnoludom płynie w żyłach.

Nudziło mi się, to postanowiłem zdemaskować krasnoludy i pokazać światu, co naprawdę ma w żyłach krasnolud, gdy dorwie się do taaakich beczek z winem i piwem ;)

http://members.lycos.co.uk/plmafia/screens/piwo.jpg

idZi Master Of Dizaster 08-07-2004 20:37

hueheu 8o spoko fota :p ale sie najebali jak bym widzial siebie :baby:

By$iu 08-07-2004 20:49

Hehhehe.Niewiedzialem ze te krasnoludy to takie pijaki.No coz pewnie jeszcze wielu zeczy nie wiem.

Raimel 08-07-2004 21:01

Zamiast expić lub skillować to bawisz się w oblewanie dwarfów winem i piwem. Noob

Cycu 08-07-2004 21:05

Jak widac to ty jestes noobem to jego sprawa co sobie robi w tibi, moze chodzic i oblewac ludzi moczem orcow to jego sprawa , spoko ss :)

Vanhelsen 08-07-2004 21:09

<buahahaha> nice screnki :)

Villen 08-07-2004 21:09

Cytuj:

Zamiast expić lub skillować to bawisz się w oblewanie dwarfów winem i piwem. Noob
Sam jesteś N00b bo ta gra to nie tylko skille i lv no chyba że ty tak lubisz robic.

Do tematu:Jak jestem w kaz czasami tam to miejsce odwiedze(z wiadomych powodów^^).Fajny SS dwarfy to pijaki w każdej grze(zagraj w UO i przejdz sie do Tawerny^^),myślicie że czemu wypadają z nich dwarven ringi sposób na kaca:P

Warloczek 08-07-2004 21:13

Czemu ja nie widze tego ss?
Vo do wypowiedzi Raimela to zgadzam się z przedmówcami tibi to nie tylko trening skille i level...

Howepim 08-07-2004 22:11

czekam już 30min i dopiero się naładowało ;(

Warloczek 08-07-2004 22:17

Nareszcie widze SS...
Fajny...
koleś się czepiał że nie trenisz a przecieżżeby to zrobić to na expiłeś pare punktów...
Fajne nareszcie ktoś ukazał... a ja ujrzałem całąprawdęo dwarfach...

Night hunter of Julera 09-07-2004 00:35

Normalnie beka :P :P :P . Takie z nich menelki.

Kali :D 09-07-2004 07:19

HeHE te krasnoludki to jakies ziule z pod calo dobowego :P Fajne, fajne :))

iva-knight 09-07-2004 07:29

spoko fotki> Gratz pomyslu. :] :] :]

Raimel 09-07-2004 09:14

Ale z was zawiasy. Czym wy sie kur** zachwycacie??
TO tylko martwe dwarfy oblane winem i piwem . :/

sathard 09-07-2004 12:11

Raicośtam:
Dokładnie. To tylko ciała krasnoludów oblane winem i piwem. Ale jakie życiowe ;)

A co do dwarfów - pijaków, myślałem, że to tak oczywiste, że wszyscy wiedzą... Chociażby z Arkadii lub pierwszej lepszej prozy fantastycznej (chyba nawet w LoTR jest o tym wzmianka). Ale jak ktoś nadal nie wierzy, mogę zaświadczyć.

Słowo Mahakamczyka.

Nikt dotąd nie widział mojego krasnoludka na Arkadii trzeźwego :)

Basiak 09-07-2004 12:32

Trzeba klub AA dla niech otworzyć :))

Wufei 09-07-2004 12:49

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Raimel
Ale z was zawiasy. Czym wy sie kur** zachwycacie??
TO tylko martwe dwarfy oblane winem i piwem . :/
co ty kurwa myślisz że to tylko sie chodzi i expi i co myślisz że będziesz twardy jak noob powiesz tibia to nie tylko zmulanie przy expieniu / trenieniu ... X(

każdy robi to co mu sie podoba chcesz to se idź expić kuźwa kolo chciał pokazać coś śmiesznego a ty go jedziesz X( X(

Linek 09-07-2004 13:23

Raimel lepiej się nie wypowiadaj skoro nie masz racji. Widać, że Tibia jest twoją pierwszą grą RPG (no, może jeszcze w Diablo grałeś, chociaż to w sumie nie jest RPG). Tibia jak pewnie wiesz jest grą MMORPG, a RPG to nic innego jak Role Playing Game czyli gra w odgrywane roli. Wnioskując z tego można powiedzieć, że nie chodzi tu tylko o to, żeby mieć mega wysoki poziom, wysokie skille, tylko tez o to aby czuć klimat, naprawdę bawić się w grę. Jeśli tylko skillujesz i expujesz mogę bez obaw powiedzieć, że sam jesteś noobem. Przeczytaj jakąś książkę fantasy, albo zagraj w jakiegoś prawdziwego RPG-a, zainteresuj się tym trochę, a jak nie chcesz, to nie poniżaj innych za to, że potrafią czerpać prawdziwą przyjemność z gry, za to, że wiedzą co to jest RPG. Skoro Ty nie wiesz... cóż, pomyśl o tym i następnym razem nie mów nic jeśłi nie masz racji.To tyle tytułem wstępu. A co do SS`ów fajne, dobrze, że chociaż ktoś stara się jeszcze podtrzymać klimat, elementy RPG w Tibii. I za to brawa. :]

pahrahk 10-07-2004 12:52

niewiem czemu ale mi sie podoba :D fajne...teraz wiem czemu tak mało Dwarwóf jest w kopalniach jak tam ide :D

Respii 11-08-2007 01:58

szkoda ze juz ss nie dziala

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:08.