Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Sytuacja bez wyjścia?O.O (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71342)

Pacman666 02-04-2006 05:06

Sytuacja bez wyjścia?O.O

Expilem sobie spokojnie na mintwalin i wpadlem na genialny pomysl ze pozbieram boxy by dostac sie na dachy i posprawdzac co na nich jest, wiec wlazlem na dach, patrze a tam minos przesunol mi boxy i nie moge zejsc z dachu. Oferowalem ludziom wynagrodzenie 5k za ratunek ale nic z tego wychodzi na to ze bede musial czekac do up date i przeniesienie mnie do temple >.> Beznadzieja:o

PharadoX 02-04-2006 13:39

Użyj Help-channel , poproś kolege o pomoc , jak masz inną postać to relog i idz podstaw se paczki. Jeśli masz czar dla pacców "levitate" to go użyj.

poreda 02-04-2006 13:43

Pharadox wszystko ci wyjasnil. :)
Ale powiedz mi jedna rzecz, na co ty liczyles ze co tam znajdziesz na dachu? 10k czy g arm? ;/
Nie wydaje mi sie ze ejstes newbie, jezeli expisz na Mint~, wiec czym sie kierowales? xD

Defciak Defikus 02-04-2006 13:51

O jeju...
Psujecie caly klimat rpg.
chcial moze znalesc jakis quest czy cos a wy od razu :/
Z takim podejsciem nikt nizcego nie odkryje.

Sierput 02-04-2006 15:46

NApisz na jakim grasz swiecie to moze ktos z forum Ci pomoze :)

Pacman666 03-04-2006 00:51

newbie nie jestem bo znalazlem na dachu czyjegos loota bo zobaczylem bp ze tam lezy B) to wlazlem , ale juz sobie z tym dachem poradzilem tylko ze napisalem na trade ze dam 5k temu kto mi pomoze ale i tak go w ch**a zrobilem ; P

Ostrzezenie zeby nikt nie wchodzil na dachy !! xD

Zemsta 03-04-2006 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacman666
newbie nie jestem bo znalazlem na dachu czyjegos loota bo zobaczylem bp ze tam lezy B) to wlazlem , ale juz sobie z tym dachem poradzilem tylko ze napisalem na trade ze dam 5k temu kto mi pomoze ale i tak go w ch**a zrobilem ; P

Przyznaje newbie to ty niejestes, ale NOOBEM TO TAK -.-'
Cieszylbym sie jakby cie zajebali jesli to pvp a jesli non to nie wiem co, ludzie czasem chca pomoc i tak im sie odwdzieczaja....

Wielki MarIuSzzo 04-04-2006 00:11

@Up
Ja tez lubie banany ^^

Dream Angel 04-04-2006 11:39

Cytuj:

Teraz udowodniłeś swoją wyrzszość przyznając się do kradzierzy.
Teraz chyba nikt ci nie pomorze...X(

Zemsta 05-04-2006 00:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wielki MarIuSzzo
@Up
Ja tez lubie banany ^^

Tak cos sie dzieje ze k u r w a to kobieta lekkich obyczajow itp a babany to niewiem do czeog bo niepamientam xD
Ale ja tesh lubie banany, sam nie jestes :]

Venderer 05-04-2006 00:11

Cytuj:

na trade ze dam 5k temu kto mi pomoze ale i tak go w ch**a zrobilem ; P

I taką masz wdzęczność? Szkoda, żes nie musiał siedzieć na tym dachu do usranej śmierci...

A lubie jeśc banany = J*B *E xP

Slait 05-04-2006 14:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Defciak Defikus
O jeju...
Psujecie caly klimat rpg.
chcial moze znalesc jakis quest czy cos a wy od razu :/
Z takim podejsciem nikt nizcego nie odkryje.

Omg a moze chlopak chcial se cos sprawdzic widac ze ty tylko robisz te questy ktore koledzy znaja...

Rak' Pal 06-04-2006 20:32

[quote=Pacman666]newbie nie jestem bo znalazlem na dachu czyjegos loota bo zobaczylem bp ze tam lezy B) to wlazlem , ale juz sobie z tym dachem poradzilem tylko ze napisalem na trade ze dam 5k temu kto mi pomoze ale i tak go w ch**a zrobilem ; P

Ostrzezenie zeby nikt nie wchodzil na dachy !! xD[/QUHe mogles mu psynajmniej 1 k dac jak koles chcial ci pomoc :cygaro:

Pacman666 07-04-2006 01:00

Napisalem na trade ze dam 5k bo byla 3 w nocy i chcialem expic a kolesiowi dalem 2k bo sie odwdzieczyc zawsze jakos trzeba ^^
PS:
W tym bp znalazlem loota o wartosci 4k ^_^

Protok 07-04-2006 01:42

ale ty jestes lier.... koles sie trudzi przychodzi taki kawal drogi ratuje ci dupe a ty mu nawet kasy niedales-.- wez wyjdz z tego forum...

Pacman666 07-04-2006 08:19

Up
lol czytanie ze zrozumieniem dalem mu 2k -,-''

Magma 07-04-2006 11:02

A miałeś dać 5k. Oszukałeś go. I wcześniej zarobiłeś jeszcze 4k.

Chociaż lepsze to niż nic...

Bad.Boy 07-04-2006 11:20

Heh

Ja kiedyś jak sie chciałem gdzieś wbić to nosił po 6 albo 8 Parceli moim Knightem :p Teraz druidek , to co innego... :p
Ej , ale nie maz zadnych kolegow co by ci pomogli zejsc ? :> :p
Pozdro

Pacman666 07-04-2006 19:39

masz kolegow ale nie zawsze graja o 3 w nocy ^^

Van Goozen 07-04-2006 20:27

Nalezaloby ci sie siedziec tam do usranej smierci... fajnie sie oszukuje ludzi ktorzy maja dobre serce zapierpadalja taki kawal drogi????? Jak ty bys sie żłobie czuł -.- 2k tez mi cos :/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:46.