![]() |
Gdzie jest Hellgate?
Jak możecie to zamieśćcie jakieś mapki jak do hellgate wleżć bo ja już 1 rok tego szukam i znależć nie moge. Albo chociaż powiedzcie gdzie to plz.:( :( :( :(
|
1 rok? Żal mi ciebie.
Hellgate jest w Ab'Dendriel a dokładną droge znajdziesz w dziale filmy w temacie Zwiedzaj z Cichym. Przeczytaj dokładnie instrukcje a jak niewiesz jak używac Tibicam to jest w dziale filmy jest także poradnik. |
Potwierdzam wypowiedż kolegi z góry ale jak chcesz wiedzieć to tam jak sie idzie na trole po tych schodach idź na sam dółi tam jest ienki korytarz drzwi można otworzyc kluczem który można kupić na jezcze nizszym poziomie(wejzdzie z prawej od drzwi do HG)za 5k:P
|
dzieki ale 5k to nie za drogo jak na klucz?
|
Cytuj:
Nie mów, że jeden rok szukałeś bo gdybyś CHCIAŁ to byś się w 5 minut dowiedział -.- (od jakeigoś garcza, przez szukanie na forum, przez różne filmiqi, przez mapki na stronkach -.-) n/c |
Nie!Po 1 tam nikt prawie nei chodzi więc exp jest wyśmienity a po 2 kasa zwróci ci sie w try miga.
|
wielkie dziex.od jakiego lvla knightem tam sie oplaca lazic?
|
Tam sa gs i ghule a wiec najlepiej na 35-40+ tak mi się wydaje ale niewiem co o tym inni mysla :baby:
__________________________________________________ _____________ Perkos Raven:Zsolowałeś kiedyś Huntera Krzys Raven:Tak na 13lvl ^^ __________________________________________________ _____________ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:36. |