![]() |
Orschabal Na Celescie !!
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/7534
nic dodac nic ujac ;) |
^^
Niezle im poszlo, tylko troche zepsuli za pierwszym razem.
Wystarczylo m walla walnac, a tak to sobie orschi na full hp wrocil. Filmik troche przydlugi, i szkoda ze loota nie bylo widac. Ale ogolnie spoko Gratz Yoozek :cup: |
Ten Dura Vikarum to pojebany gosc jakis
p.o.j.e.b.a.n.y. g.o.s.c. .j.a.k.i.s. btw fajana cenzura <lol> |
A filmik kogo? Ja chce Yoooozkaaa
|
pojebany film xD
|
nom spoko filmik i cenzura tez xD
|
Be careful when following links posted in the description below or in the movie itself. You may be hacked on this pages.
co to ma byc ja tego nie sciagam :P chociaz na tibie juz sie nie logowalem od 20dni + ale i tak wole nie ryzykowac @down Od niedawna to wprowadzili?!?! Pierwszy raz to widzialem :P, albo poprostu nigdy nie zwrucilem na to uwagi :D |
Cytuj:
Przy ściąganiu obojętnie jakiego cama jest ten komunikat .. |
Tak tak! Wiecie dlaczego Dura Vikarum sprzedał postac?
Bo ja sobie zrobiłem postać kobiete i on sie wemnie zabujał a jak sie dowiedział ze jestem chlopakiem to sobie zrobił knighta. Na G sie zaczynało. miałem kiedys jego fote 180 obwód klaty;/ To był dla niego duzy szok:D Szkoda ze sie skapnol ze jestem chlopakiem. Aha filmik wymiata. Oczywiscie Kotr musial dednac. |
Zamieszanie jak to zawsze na celescie -,- :cygaro: :faceoff:
gratz nera za lur |
bylem tam. na celescie to byla walka o miejsce jak najblizej wody. podobno loot great shield o.O 12:54 GM Xadam Celesta: LOOT= GREAT SHIELD
|
nie wiem przez kogo to krecone zostalo ale tu daje swoj xD
http://rapidshare.de/files/17026483/...lesta.rec.html akcja zaczyna sie od 50~~ minuty, wtedy zaczynam lurowac XD |
ok filmik fajny :)
aha nerox podalbys caly link bo chcialbym cie zobaczyc w akcji ;) @down nerox o.0 nawet moge:D BIG THX P.S. Jaki loot???????? |
up2x
dajcie caly link ;\ |
Poprawilem chyba xD
Teraz dziala |
gostek mi wczoraj o tym orshabaalu trabil na trade na harmoni.
|
elo spam... wczoraj powiadasz ? orsh nas dzisiaj odwiedzil dostal wpier*** i nie wroci tak predko :D
|
czuje sie dumny z mejego serwa :dance:
|
@up
Ja też :p @topic Filmik fajny widac było orsha i xadama kilka razyy, szkoda ze yoozek niechce opublikowac swojrgo... @ne'roox Gz lurowania :p tego to by karoleer niezrobil nawet :PPP |
@Up2 No ja tez czuje sie dumny ale nie z "mojego swiata" ( bo tam nie gram) ale z tego, ze go polacy ubili ( w wiekszosci bynajmniej).GZ ! :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:40. |