![]() |
WBK - Avager vs Bryndii
WBK czyli Wielka Bitwa Komiksowa.
Pojedynki toczą się jedynie między wyznaczonymi parami, niech nikt inny nie dorzuca komiksów, to zamknięta sprawa MTA. Chodzi o to, że 2 Artistów wrzuca swoje komiksy mające jak najbardziej wkopać przeciwnika, a użytkownicy forum oceniają, który komiks bardziej im się podoba :-) |
oto moja pracka, nie mialem czasu :D bo matura dlatego jest jaka jest :P
http://img84.imageshack.us/img84/2302/calykomix5zq.jpg |
Długie, ale jak najbardziej ROTFLOWATE. :D
|
wypas bryndi :P mogłbys robic takie paski : )
|
Rrrrrrrotfl! Genialne!
|
LoL. Coolerskie. Avager takiego nie zrobi.
|
¦wietne :D
|
heh "fenks, fenks" :P to byl dosc szybki komiks dlatego prace są takie jakie są :D
|
Bryndii- lol ;d
A co do Avegera- on co¶ nie pob±kiwał przypadkiem, że weny nie ma i nie narysuje? |
Ciekawe, ciekawe.
|
Ava >> no tak mowil co¶, ale ja wolalem narysowac zeby potem nie bylo ze nie rysowalem :D
|
Roxior :] chociaz ciekawi mnie co da Avager :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hehe....spoxik :D
|
Sorka że tak długo..ale router zryty mam jak cholera... i ... poprostu jakos nie chcial mnie wposcic na neta :) ... ale po kilku godzinach sie udalo :D
oto i komix Lud z MTA powinien wiedzieć o co biega :)) http://img421.imageshack.us/img421/3...ienozki2bx.png Zrobiłem literówkie "krótki" a powinno być "krótkie" :)) . EDIT: Co do twego Bryndii :)) Wiec: 1) Nie nawidze bali przebierancow :D 2) JEszcze bardziej nie lubie Batmana :D 3) Jesli mowa o Bajkach z serii Cartoon Network, to wolałem Odlotowe Agentki a Atomówki jakoś mnie nie denerwowały xD (Oglądałem CN jak byłem chory ;p ;P - fajnie działa na sen - usypia :)) ). |
Musze przyznac ze Bryndii ostro Cie zpwnz0rowal ;) Gratz.
|
Widzę Avager, że się postarałe¶.
|
Nice Tytani sie spotkali hehe xD
Komix Avagera jest fajnie wykonany ale troche przesadzil,nastawil sie chyba bardziej na grafike niz na skupieniu sie na ,,wkopaniu'' Bryndiego xD Ja tak to odczytuje chociarz moze byc innaczej. Jestem za komixem Bryndiego gdyz ,poniewaz, bo bylo wszystko przejrzyste i z humorkiem. Bardziej moim zdaniem ,,wkopał'' Avagera ;). PS: Tak sobie mysle...moze organizator potyczek zorganizuje drug± runde ??xD Pozdr0 B) |
Kwaso nie martw się, rund jest kilka, będzie co robić :-) Z tym, że proszę was wszystkich o oddanie czytelnego głosu w po¶cie, żeby było wiadomo, bez żadnych niedomówień na kogo głosujecie, na końcu tygodnia głosy będ± podliczone :-)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:25. |