![]() |
Trening na slimach
Mam pytanko: Od jakich skilli mogę zacząć skillować na slimach jak mam eq:warior helmet, knight armor, plate legs, butki, scarf, medusa shield i bs, i gdzie są najlepsze miejscówki w których jest MAŁO LUDZI?
|
65/65 szczerze zalecane. Do tego duuuuzo fooda. Najlepsze miejscowki - kolo bazyliszka i w rejonie blood herb questa.
|
Dzięki wielkie :]
|
Ab, Dark Cathedral, Ghostland ;) Z czego dwie ostatnie obok wody ;)
|
Oraz : wysepka na zachód od Amazon Camp , Bagna na Południowy-Wschód Venore , ale ja to radziłbym roty , sam próbowałem trenować na slimach przy skillach 71/71 , ale cóż jeden slim pada co 45 sec. , i trzeba miec sporo jedzenia żeby troche na nich zostać ( cała mana idzie na exure ).
|
@up,up
Na dc to sobie raczej nie potrenię :P ale dzięki za rady |
Cytuj:
|
Cytuj:
na skilach 71/71 wcale nie jest źle, full def, najlepsze eq i knife, bijesz klona,nie matke i idzie ok. klon starcza na 2~ minuty. |
Patrzysz ktory sie klonuje, bijesz go do zoltego hp zeby potem bylo wiadomo ktorego nie zabic, zmieniasz na klona i jedziesz az ci sie skonczy food.
|
slime najlepiej to idziesz do
gostlandu ( sam dol obok jaskini co jest na dole) katedra ( to idziesz w 2 korytarz na lewo lub na powierzchni) AB (ale tu musisz sie o jedzenie martwic) reszta to nie wiem gdzie :/ |
Ja tam jade w ab;)
Kupuje fooda z 30ham zaznaczam matke i jest luzzik B) Mój kumpel skile 60 i tez sobie jakos radzi:) |
jeszcze jest jeden resp kolo dwarven bridge po prawej w kopalni troli jak schodzisz na dol to jest zejscie jak do sciekow i tam dna dole jest resp 1 slima^^
|
Cytuj:
A na fajne miejscówki nie masz co liczyć, im więcej osób zna lokalizacje tym mniej gorsza miejscówka :( |
Ja w sumie gram już knightem okolo 2-3 miesięcy i odkąd wyszedłem na mainland to zaczołem skillować.. na początku wbiłem skille 70.70 i postanowiłem wbic 20 lvl :D no ale stwierdziłem, że te skille są jak dla mnie za słabe więc postanowiłem potrenować do 80.80 ,obecnie mam skille 74.75 i do tej pory nie trenowałem jeszcze na slimach,moim zdaniem najlepsze do treningu są Dwarfy\Rotwormy lub Minotaury..
Pozdro~~ |
Ja zaczolem trenic na slimach gdzies 30/25 miałem wtedy eq:soldier helmet,scale amor,buty,dwarven shield,brass legs,spears
aha proponuje slimy w thai albo w carlin podrziemiach:) |
nie, za duzo ludzi tam jest i jakies nOObki zabijaja slime, wiec to zly pomysl :/
|
Cytuj:
|
skile jak widac po lewej, crown set, czy slimy będą efektywne, bo narazie jak trenuje na dwarfach to każdy jesen daje mi 1% do sworda i 1% do shieldingu
|
Od siebie moge polecic rowniez folde, pusto i nikt nie przeskadza :). Eq w porządku, natomiast skille 60/60 bylyby dobre..
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:15. |