![]() |
1 i 2 Wojna na Elysi
|
Spoko tylko za co ich tak biliście??
|
Fajne ss'y.Wojna tez spox.Tylko tak malo takiej ostrej "zabawy"
|
@ up
zgadzam sie, troche nudne ss ale ogolnie sa spoxik:D:D |
Jak dla mnie to spox :D troche malo walki ale looz
|
@ re all
Nudne i mało wali ponieważ za szybko padali i nienadanżałem SS robić musiałem nadązyć za resztą mojej ekipy :P Co do tej 2 wojny to moge powiedzieć że ciała leżały od tego mostu po same depo :D Padali jak much :P POWÓD WOJNY A wojna była za to że nazywali nas PA (pokazalismy im co to PA) i za to że oni zabijali nam kolegów. |
Fajnie, fajnie tylko nie czaje po co ich biliście... masz bardzo sportowy sprzęt.
|
Spoko ss'ki tylko nie wiem za co ich biliscie ;/
|
@up
polecam slownik i zajrzec pod haslo 'wojna' |
Jedynie Co Powiedzieć Moge To To Że Dobra Jkość Zdjęć:)):P
Nudna Wojna;(, Trza Było Ostrzejsza Wojne Zrobic;( |
A zrobiłem sobie postaćna elysi a tu widze że same wojny...
Zniechęciłem się troche ale i tak będe grał na elysi jak israra będzie pałna.. SS fajne tylko nudne.. mało akcjii... Gdzie jesto to miejsce na przedostatnim screnie z 1 wojny... |
hehe co nowszy swiat to wiecej debili na niego idzie typu PA,thiefy, dzieci z kompletkasmi i zaloze sie ze to nie pierwsza i nie ostania wojna tutaj w niedalekiej przyszlosci haxxbit bedizesz sie spawal z qmplami z tej gildi w ktorej teraz jestes wiem to z doswiadczenia ;]
|
No nieźle :D Obrywali aż sie kurzyło :]
|
To była dziwna odmiana wojny cała armia na 1 ssy dobre jakościowo a tak to nie za bardzo ja raczej myślałem grupa na grupe a nie grupa na 1
|
Jak dla mnie to nie byla wojna tylko poprostu zwykle pekowanie :baby:
|
mi się ssy raczej nie podobają :(
|
@ re all
Mowcie se co chcecie ale wim że teraz jest spokojnie. Pozatym trzeba se na początku wywalczyć pozycję na świecie żeby potem trzymać pożądek. @ re Abdul Cie przepraszam ale SAM JESTES DEBIL I THIEF oraz dziecko z kompleksami A CO DO SS : T mówiłem że nienadanżałem robić SS może jkakroś z gildi podeśle mi SS to załącze |
ja gram na elysi od 07.07 i o zadnej wojnie nieslszalem :) jaki nick twoj tam bo moj : KOMBATLER
|
@ re up
Mój nick tam to Divrael |
niezbyt mi sie podobalo troche nudne, ale kazdy ma prawo do bledow i miejmy nadzieje nastepnym razem umiesicsz cos lepszego.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:35. |