![]() |
Pall Don't ROZUMIEĆ!!!!
Mam 21lvl pallek skille 70/53:cygaro: i co z tego żemam 70 dista wydałem ponad 20k+ na monki i speary po co!?żeby Hitać tyle samo jak miałem 50 dista -.-X( Powiedzcie Dlaczego nie chodze na Full Defa czy coś normalnie na full offa i Co hice po 50
! |
Hmm.. Zacznij używać crossbowa i boltów..
Level porób... Może też chodzi o to, ze w lepsze potwory walisz? Nic innego nie ma sensu :hmm: |
Niechodzi o good potwo
Mój ""Best"" to 10 arrows na jednego skeletona -.-
|
Hmmmmm dziwne kiedyś miałem palka z 43 dista i na 3 strzaly gasiłem mino guarda...
Może jakiś bug? |
DJ Necro coś wkręcasz.
Strzały mają 30 ataku, a ja mam skill 44 i spearem (25 ataku) wale do 65 dmg (rotworm/skeleton na jeden strzał wchodzi). |
Palek z takimi skillami i skeleton na 10 strzałów to w/g mnie raczej niemożiwe. Może tak jak ktoś wcześniej powiedział to jest jakiś buj albo coś. Zrób palka od nowa jak coś ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ topic lol dziwne -.- |
Autor coś tu wkręca lub poprostu raz mu wyszła gorsza partia "hitów" i odrazu panikuje...
|
Ładna ściema, ja z 70 distem na 16 lvlu klepałem dragi i hity często ponad 100 wchodziły (teraz mam prawie 71 dista i max hit 135~).
|
Chodze z boltami -.-
Co z tego że bolty biore tyle samo wale albo i mniej wbiłem 22lvl i dista do 71 i jest to samo a nawet GORZEJ!!!X( X( X( X( X(
|
Może Cip Soft sobie czasem jaja robią i zmieniają na chwile statsy np. wilka żeby sie kilka zrespawnowało z o wiele większym shieldem niz ma w rzeczywistosci, a potem takie cioły jak my się głowią nad tym, czy to bug czy kara boska (w karze boskiej mialem na mysli CS ;P )
a komu sie zdarzało, że czasem musiales kilka potworków zabic, żeby nasza postac "rozgrzala sie" i nastepnego stworkowi dowaliła critica? ;P To jest prawie to samo.. |
Wiesz... gdyby cipsoft się tak bawił to myślę, że stracił by kilku ładnych graczy;)
|
Przez jaja prawie padłem
Przez te jaja prawie padłem na głupim dragu nie hitając nawet 100 z bolta zurzylem 4 uh (tyle co mój knight na 20lvl)!!!Dla porównania mój friend lvl21 skille 58/50 tez pall z arrowami dawał mozniej miał hity po 100+ z hmm ja ciskalem po 27 on po 40 ja mam 12mlvl on 9mlvl :cygaro: nie expiłem od 1 misesiąca żeby wbić te skille !!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
1.Taką kiepską partie Hitów miałem przez 3h wbijają na DC 2.Myślę,że upade maczało w tym palce bo na 7.5 mój best hit w draga był 206:dance: a teraz raz udało mi się go hitnąć po 100+X( |
Up@
Uwazaj bo za 200+ hitniesz draga na 70 dist -.- |
Cytuj:
LOL Smiac mi sie chce 200 w draga? he? moze na 20 discie? |
Ty się "człowieku" nie odzywaj
Cytuj:
|
Ty się "człowieku" nie odzywaj
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:05. |