![]() |
Kicki ?!
Witam, odrazu chciałbym przeprosić jeżeli temat jest w złym miejscu, ale nie widzę lepszego :P Ok, przejdźmy do problemu... Ostatnio gdy loguję się do Tibi, Gunza i innych gier internetowych po kilku chwilach (2-10 sekund) mnie kicka, w tibi jest to wyrzucenie do konta postaci... Skanowałem kompa avastem, ad-ware, zainstalowałem fire walla, robiłem scan logów hijackthis jednak problem nadal się utrzymuję :(
Proszę o podpowiedź co się dzieje i co powinienem zrobić :) Z góry THX :dance: |
Sprawdż ping,byc może masz za wolny internet.
|
Pingi są od 20-40 :P Ale ten poroblem pojawił się niedawno..... wcześniej wszystko działo dobrze :(
|
Nie masz "uplynal limit..."? wszystkie pakiety dochodza? jesli pingi sa ok to musi byc wina firewalla etc, przeskanuj jeszcze raz i porob cos z zabezpieczeniami, a jesli to nie pomoze format?;D
|
Wszystkie pakiety dochodzą, no czasami pojawi się pojedynczy komunikat "Upłynoł...", mój firewall to standartowa osłona avast ustawiona na poziom wysoki, ale gdy go wyłacze to problem nadal występuje :(
Format, hmhmhmhmhm.... wolałbym inne rozwiąznie, ale jeżeli nic nie pomoże to sformatuje komputer :( |
Net masz osiedlowy czy coś pokroju neo?
|
Osiedlowy (wewnętrzne ip itp.)...
|
Więc w takim wypadku zgłoś się do administratora/usługodawcy i przedstaw problem im. Byćmoże oni 'ubijają' połączenia/porty.
|
też tak kiedyś miałem, pewnego dnia nagle zaczęło mnie kickować co 5 sekund po zalogowaniu do każdej gry online, problem po jakimś czasie sam zniknął. pozniej i tak zmieniłem providera netu bo miałem radiowke ^.-
|
Cytuj:
Heh...... u mnie też nagle wszystko zaczeło działać poprawnie :dance: Dzięki wszystkim za pomoc. ;) P.S Temat do zamknięcia. |
Kod:
Statystyka badania ping dla 213.180.130.200: [onet.pl] |
Cytuj:
Pingowane na wp.pl o godzinie 15.50 ;) Ale nie zawsze jest tak słodko: http://i3.photobucket.com/albums/y90/Kolidos/slodko.jpg (nigdy nie wiem dlaczego się tak dzieje kabel jest podłączony, a to dalej nie działa aż nadchodzi wpsaniała chwila i wszystko wraca do normy :) ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:22. |