![]() |
Wyprawa na bardzo mocnego stwora ktorym jest ...
Wybralismy sie wkoncu z kumplem na Super mocnego stwora.Przygotowania trwaly caly dzien.Omawialismy taktyki ,ktore zastosujemy itp itd.A teraz SSy:
Tak tak byla to zabawa :DDDDD Nudzilo mi sie z kumplem wiec zrobilismy taki "cyrk" ;) Comments plz |
Fajne ss chociażraz jakiś super potwór a nie te demony co 9lv rozwali na trola trzeba mieć z 80level cnajmniej...
Widze na ostatnim ss że jeden z was padł :p Dziura troli koło thais fajne miejsce... Było trzeba zamknąc bp bo perfidnie było widać c helmet p legs i tho handed sworda czy tam giant sworda nie przyjzałem sie |
Oglądając ss trząsłem sie ze strachu (jestem sam w domu) teraz będe omijał szerokim łukiem dziury z tymi monstrami ;( szkoda twojego kumpla,padł :P Możę kiedyś sie na nie wybiore ale z kilkoma bp UH i może jakieś hmm i sd...chociaż wiem że i tak polegne :(
|
widze,że screeny są fajne,a modki chamsko( mam bana, nie? )usuneli 4 moje posty :/
|
@up
To nie miejsce na toje zazalenia noobie! @topic Ss naprawde fajne, swietny pomysl z trolami. Naprawde sie usmialem. Mam nadzieje ze wybierzecie sie moze na cos jeszcze. Bede czekal na next ss!! WIELKIE GRATZ! |
Re @up
Oj nie ładnie Cytuj:
Napisał swoją opinie o zdjęciach więc nie miej do niego pretensji ze jemu usuwają posty... @ topic Fajne ssy naprawde bylo sie na co przygotowywac przez 1 dzien:P |
Gratz pomysłu, ale gdy wchodziłem liczyłem na coś innego. Powiedz tylko skąd tam ciało?
PS. Widze, że ja jeden sprawdzam se ping podczas gry. |
Oj Master Master :)) tak sobie jaja robic !? ?( I DOBRZE 8o 8o 8o PS. Thx za pozdrowienia na filmie ;)
|
Mam male pytanie. Co za sens ma zakladanie tematu ze screenami o trolach. Btw. Rozumiem komus sie moze podobac, ale ludzi wkurza takie gadanie
Cytuj:
P.S. To jest tylko i wylacznie moje zdanie. Wyroznilem to dla Sir Alex czy jak Ci tam. |
Jest sens zakladac temat o trollach .Przynajmniej nie jest to nudawe jak nie ktore ss . A takie ss sa potrzebne zeby bylo troche smiechu . czaisz?
|
Bravka
CZy to przypadkiem nie był troll warlord? Albo Berserker 8o
|
Kurde jestes boski powiedz mi tylko i uh wykorzystasz na 1 trolla bo ja sie zastanawim ile plecaków Uh mam zesobra zabrać ;(
|
Nam poszly akurat 3 uhy poniewaz ja blokwoalem :DA jezeli chcecie sie wybrac na trolla to nigdy solo!!!!Zawsze z druga osoba!Polecam zucac w niego z hand axe i uzywac reki jako broni.Minimalny sprzet potrzebny na zabicie trolla to studded set.
PS Nie odpowiadam za to gdy, ktorys z was padnie na trollu!!!! |
Spoko ale gdzie byliscie i czemu on padl na trollu 8o
|
To bylo straszne ;( !! Na te monstrum trzeba sie wybierac conajmniej w 15 osob a jak beda 2 to juz nie ma zadnych szans :O .Ale szkoda ze jeden z was zginął:P. ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:12. |