![]() |
Najlepszy sposób na szybkie i skuteczne uhanie
Chciałem was zapytać jaki jest najlepszy sposób na uhanie się np: w biegu lub gdy walczymy z potworem lub uciekamy przed PK. Chciałbym się tego dowiedzieć bo jak narazie używam ihów i mam mały kłopot z szybkim leczeniem się nimi.
Jeśli temat był to prosiłbym o podanie linka gdzie go znajde tutaj lub na PW. Pozdro for all. |
Cytuj:
|
-.- jak w biegu to tak jak w kogos kto biegnie czyli przed siebie i nawet na trnie glownej jest w poradnikach jak celowac z run
|
Najlepiej zaznaczyć uha w czasie biegu , po czym stanąć na ułamek sekundy , uhnąć się i biec dalej. Easy!
|
To zależy od tego czy grasz na świecie niemieckim czy amerykańskim. Na niemieckich nie trzeba specjalnie się trudzić, wystaczy na dosłownie ułamek sekundy stanąć i kliknąć, lub w pełnym biegu. Na amerykańskich to już jest troche trudniej, ale też do opanowania.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Reasumując jeśli masz odczucie, że na światach arerykańskich masz mniejsze lathency do serwera to jedyne logiczne wytłumaczenie tego jest następujące : masz skopane coś w podróżowaniu pakietów do celu, niektórzy mają tak, że łącząc sie z serwerem znajdującym się w Warszawie ich sygnał leci np. Kraków-> Frankfurt-> Londyn-> Nowy York-> Paryż-> Warszawa [trasa czysto 'z dupy' :P ]. |
Potrzebukjemy konkretów !!!
Gadacie głupoty i kłocicie się o szybkości serwów a ten temat jest o szybkim "uhaniu" więc powidzcie jakim sposobem mozna się szybko uhnąć bez używania botów ;) typu TBI
|
A moze sproboj uhnac sie klikając w otwarty bp chyba skutkuje..
|
@up: lol za duzo na ots grasz :PP
@topic: szukajcie a znajdziecie !!! w biegu powinienes kliknac kratke przed soba i juz |
Cytuj:
|
Najlepszy sposób na szybkie i skuteczne uhanie? Macro :]
A tak na serio: celujesz uhem kratke przed soba i styknie. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
wybrechalem cie..:faceoff: a tamtego sie nie czepiaj bo po pijaku to pisalem |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
dokładnie o tym wiedziałem ale o to chodzi że nawet jak byś celował w środek ekranu to celujesz takjakby w klatke pod tobą lecz, gdy się poruszam (np. uciekam przed PK) to ja się poruszam a kratka w którą celowałem nie (oczywiście mówiąc że celuje w klatke na której stoje wiem że ta runa ma uleczyć mnie a nie podłoge :P). I z tego można wywnioskować że gdy walniesz UHem w tą klatke pod którą jesteś teraz to (jeżeli szybko się poruszasz) za chwile możesz być kilka klatek dalej i UH nie trafia tam gdzie miał trafić. Tak więc zostaje tylko wyczuć na której teraz kratce się pojawisz od poprzedniej pozycji i walnąć tam wcześniej runem. Jednym słowem do bani bo co kilka leveli trzeba będzie się przyzwyczajać do tego co ile kratek postać będzie skakać i do tego też fuks się przyda :( . |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:19. |