![]() |
czyszczenie mintwalin
wybrałem sie na Mintwalin, bo mi nudno było:
http://rapidshare.de/files/17253706/huncik.rec.html film troche przynudza, ale jak ktoś zamierza tam expić to warto obejrzeć |
hail celesta ^^ dla mnie fajny 1 comment xD
|
Niezly Film. Dzieki Tobie wiem już jak tam dojść i wiem czy dam rade czy nie;)
|
no fajny dla noobkow droga sie przyda
|
@up: Bardziej dla newbie...
Gz wyczyszczenia mintwalin! Teraz moze wyczyscisz Dark Catedral lub cos podobnego. :] |
a ja nie moge sciagnac ;/ rehost plax?
|
Cytuj:
Co do topicu, gratz. ;) Przyda się co poniektórym "noobkom" tak znanym newbie... |
Cytuj:
|
Cytuj:
jak mam wyczyścić katedre to jutro dam filmik dla tych newbie co niewidziały assasina lub dark monka ... |
Cytuj:
Newbie - osoba, która dopiero zaczęła, ale się do tego przyznaje i chce się czegoś o tej grze nauczyć... Nie wiesz to STFU. |
Cytuj:
a co do filmu niezly cos odmienngo bo mintwalin jakos dawno tam nie bylem i fajnie znow zobaczyc :) |
AHAHAHA Pompieram tego komenta raczej no-pvp to jest syf a nie server denerwujom mnie te noby gralem na ponad 12 serverach najwiekszy muj lvl to 104 ale zaczynałem grac i mnie zbanowali a moim motem jest tibia padłes powstan power rede ;]:p :p :p :p
_/ Adde Sir Walus pozdrowionka ja tesz niemam za czysto ;p |
po cholere dawać filmy, bo kurwa newbie gadają, że dla noobków a inne noobki pieprzą, że maja 100+ levele i kumpli GM, ale H-levele już najgorsze tylko krytyka im w głowie ... sami byście na tym levelu lepiej tego niezrobili, więc nieszpanujcie
P.S.: poprawcie ortografię :) |
Cytuj:
|
@up - a wiesz, co to jest autocenzura? To jest takie śmieszne coś, że zmienia wulgarne/niepożądane słowa na inne.
@Sir Walus - a mnie denerwujOM nooby, ktUre nie potrafJOM pisać POPOLSKÓ :( Filmik całkiem niezły. Zastanawiam się, czy nie wybrać się tam na wyższym lvl'em moim drutem... Jeśli wybiore się, to będzie to twoja zasługa :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00. |