![]() |
Nowi gamemasterzy
Kolejny wysyp nowych gamemasterów - jak informuje CipSoft, w nadchodzącym tygodniu do tej grupy dołączy kolejnych pięcioro graczy wybranych spośród Counsellorów i Senior Tutorów.
Tym razem jest to piątka byłych Senior Tutorów: Elucidatus, Amethyste, Anthelios, Klior oraz Ryller. Wszystkie te postaci są nowo stworzone - zapewne wybrani gracze chcą pozostać anonimowi. Życzymy im dużo szczęścia na nowej drodze życia, wytrwałości i - czekamy na kolejną rekrutację, bo w końcu 30 GMów na kilkadziesiąt tysięcy graczy to niestety nadal niewiele. |
Dabuś cos Ci linek nie wyszedl ;P
Edit: o widze prace nad poprawkami ;d On topic:P Nowi gmowie fajna rzecz, im wiecej tym lepiej oczywiscie do pewnej granicy:P), moze cos sie poprawi:P |
Heh, Fajnie. Ale tym razem nikogo z Polski nie bedzie?
|
Ciekawe, czy tym razem w pi±tce wybrańców będzie jaki¶ polak
Dabek na gejm mastera! |
Dabeek blad masz :p
Garczy :p Graczy mialo byc co nie:P A tak to polaków wiecej :P |
Miejmy nadzieje :)
|
Im więcej GM-ów tym tepiej :)
|
More more more... GM POLAK`ÓW :D:D:D:D
|
;]
No super ciekawe czy kolejny polak bedzie :D
|
A co to za różnica, czy bedzie z Polski czy nie? Ew. bedzie mógł przegl±dać fora pl i łapać makrosów..-.^
I tak się będzie posługiwał angielskim... Duma, że Polak bedzie GMem? Nope;p I tak zobaczymy, co bedzie;] |
Oby był jaki¶ polack, miło się ogl±dało filmik Neroxa z orshabalem i gadaj±cym po polsku gmem ^^
|
Nie wiem co jest grane, ale jest napisane że news wyszedl o 15:41 :P na moim zegarku wlasnie jest 15:29, aktualizowalem go :P wyprzedzacie fakty hehe:cygaro:
|
Nowi GM'owie... Więcej banów, mniej cheaterów, acc sharerów... Doskonale :) Oby nie trafił się ktoś nieodpowiedzialny :P
@up: Przestaw sobie zegarek w opcjach :P |
miejmy nadzieje że znów będzie jaki¶ polak :)
|
Pewnie bedzie jakis polak GM poniewaz jeden to stanowczo za malo jak na reprezentanta tak licznej spolecznosci polakow w tibii. A co do samego faktu nowych GM'ow to bardzo dobrze, poniewaz wielu straych GM'ow zaniedbuje swoje obowiazki, pozatym powstaja coraz to nowe serwery wiec i liczba GM'ow powinna sie zwiekszyc. Jak dla mnie powinno ich byc okolo 2 na serwer, tak zeby nie bylo sytuacji ze od kilku dni GM nie pokazuje sie na danym serwerze.
|
Napewno będzie polak;]Dabu¶ trzymamy kciuki;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Buahahha ale ten tekst jest zabawny :) Moze lepiej bylo dopisac ze na nowej drodze tibijskiego zycia B) Mimo wszystko ten kawalek mnie rozbawil :cygaro: |
fajnie ale mogli by dac tez nowe swiaty ;D
|
@up:
Lol? przecież niedawno dodali Xerene (albo Xantere, nie pamiętam już) @topic: czy ja wiem? co za dużo to niezdrowo... a jak im woda sodowa uderzy do głowy?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:03. |