![]() |
Wielki problem bez wyjscia
:( mam taki problem : sciagam tibie z dowolnej stronki i ja instaluje i kiedy ja wlanczam poszczególne elemeny tla sa pomnozone i gra strasznie tnie a kiedy urochomie wejde na acca to wide cyferki zamiast graczy i zamiast skrzynki depo jakis syf i kwiatek na gorze prosze o pomoc !!
|
Naucz sie pisać chłopcyku?
|
niema ortek a tak po 2 temat to nie "ile zrobilem ortek" ale noobX(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
mam tibie, nieraz juz w nia gralem i mialem formata wczoraj no i sciagam tibie wlanczam a tam 30 nog koni 20 rak od tej baby itd. a gra tnie jak chol... no i sobie mysle ze wejde na acca i tam bedzie spoko i wchodze i widze ze wszystkie postacie to tylko okolo 4 cyferek |
zrb moze screena ;P
|
@up
No juz wiecej rozumiem, pewnie cos Ci sie z grafika pitoli, ale dalej nie wiem o co chodzi z wchodzeniem na acca i widzisz jakies 4 cyferki:P, sprawdz sterowniki do karty graficznej i takie tam :P |
@Up
"I takie tam". Ryba jak zwykle potrafi pomóc ;P zrób najlepiej formata, moze pomoże B) |
wyslijcie mi moze istalator albo tibie.spr z folderu tibi na adres [email protected]
|
reinstalka tibii, sciagnij jeszcze raz i zainstaluj w innym folderze.
|
nic nie dziala sciagnalem u kumpla i to sam, chyba tiba na stronie jest zepsuta :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jaki masz system operacyjny ciolku? |
ale sciagalem u kumpla dla pewnosci u niego tez zepsute sie sciaga bo jak tylko u mnie by sie zle sciagalo to bym formata zrobil
|
Cytuj:
Zrób tak, odinstaluj tibie, wywal wszystko co poniej zostało, ściągnij directX nowego, ściągnij sterowniki do karty grafiki ze strony producenta, jeśli masz płyte z tych nowszych to ściągnij sterowniki do płyty głównej ze strony producenta, wejdź na tibia com zaklikaj tam że chcesz ściągnąć, ściągnij, otwórz, zainstaluj w nowym miejscu [ inna nazwa foldera/inna partycja ], przyjdź i powiedz nam że pomogło, albo zamilknij na wieki. --------------- Jeszcez jedno, czym spowodowany był poprzedni format dysku? Nową częścią do komputera? Syfem jakimś? Czy poprostu? |
sprobuj wylaczyc antyaliasing i filtrowanie anizotropowe w karcie graficznej ( u mnie pomaga )
|
Odnistaluj tibie sciagnij ja z http://www.tibia.com albo http://www.tibia.pl nie wgrywaj zadnych hackow bo po 1 to nielegalne a po 2 moze to jest przyczyna (nie mowie ze ich uzywasz) jak to nie pomoze to znaczy ze masz cos zrabane z karta graficzna zainstaluj nowe sterowniki... :P
|
Thx Thx Thx Wylanczylem Filtorwanie Azotropowe I Jest Luz Tjhx Thx
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:11. |