Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Poison Dagger (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71765)

mariszy 05-04-2006 17:09

Poison Dagger

Witam mam male pytanko chodzi mi tu o poison daggera czy na roku gdzies jest? W dziale potworzy o minotaurze pisze że:
Loot 0-28 gp, Meat, Bag, Sword, Mace, Axe, Chain Armor, Chain Helmet, Brass Helmet, Leather Legs, Plate Shield, Shovel, Bronze Amulet (bardzo rzadko), Poison Dagger (niezwykle rzadko)
I chodzi mi wlasnie oto ... Ludzie gadaja , ze katana jest najlepsza na roku a tu se czytam ze wypada tez posion dagger ..

pawepek 05-04-2006 17:18

Wypada, mi raz wypadł (ale nie na rooku:D). Trzeba miec farta... :)

mariszy 05-04-2006 17:24

Wypadl komus na roku ? Jeszcze sie okaze ze to poison dagger jest najlepszy na roku ^.O"

Lasooch 05-04-2006 17:30

Omfg... pomyśl logicznie. Obojętnie, czy ktoś go ma, czy nie, jest on najlepszą bronią na rooku, gdyż mino na mainie i mino na rooku to jedno i to samo, tylko gdzie indziej. Były już takie tematy... a ty mógłbyś szukać.

Drenit Danubia 05-04-2006 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mariszy
Witam mam male pytanko chodzi mi tu o poison daggera czy na roku gdzies jest? W dziale potworzy o minotaurze pisze że:
Loot 0-28 gp, Meat, Bag, Sword, Mace, Axe, Chain Armor, Chain Helmet, Brass Helmet, Leather Legs, Plate Shield, Shovel, Bronze Amulet (bardzo rzadko), Poison Dagger (niezwykle rzadko)
I chodzi mi wlasnie oto ... Ludzie gadaja , ze katana jest najlepsza na roku a tu se czytam ze wypada tez posion dagger ..

<przesowamy kursor do gory><clik,clik><szukaj><wpisujemy slowo klucz><enter><i><wlala><efekt szukania przeraza>!!

Ludzie najoczywistrze tematy a wy zakladacie je na nowo ...

Temat do Zamkniecia !!

slawekmag 05-04-2006 21:01

Pare ludzi ma go na rooku.

Sir Klimek 05-04-2006 22:03

Przepraszam ze jestem spammerem i spamuje nasze kofane forum, i wiem ze w odpowiedzi na mojego posta to nie pomoze, bo nie zadam pytania.
@topic
dajcie mi range moderatora to bede zamykal takie tematy albo dawal bany:o(zaraz sam dostane), ostre metody chyba sa najlepsze

i jeszcze jedno:
jesli zwyczajem byloby napisanie na poczatku posta czegos w stylu "szukalem i nieznalazlem" to moze daloby to do myslenia niektórym urzytkownikom, ktorzy tego nie robia

---------
jak mnie ktos poprosi to bede pisal polskie znaki

Helixaw 05-04-2006 23:14

i tak nie beda szukac tylko pisac, ze szukali, wiem z innego forum :P

TAK poison dagger wypada z minosow na rooku! ale niezwykle zrzadko, podobnie jak na mainie.

Thomas 05-04-2006 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slawekmag
Pare ludzi ma go na rooku.

NIKT go nie ma na rooku-.-

@topic: BYŁO, BYŁO, BYŁO!!!

mariszy 06-04-2006 00:33

mi w tym topicu chodzilu o dyskusje i uswiadomienie niektórym ze to poison dagger jest najlepszy a nie katfankfa :dance:

Lasooch 06-04-2006 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mariszy
mi w tym topicu chodzilu o dyskusje i uswiadomienie niektórym ze to poison dagger jest najlepszy a nie katfankfa :dance:

A to wszyscy wiedzą >.>

Sifu M.S. 06-04-2006 16:49

No niebylbym soba jakbym sie nie wypowiedzial w temacie tak interesuacym i oryginalnym jak ten.

Otoz mi sie wydaje za na rooku najlepsza bronia jest spike sword, poniewaz znajduje sie on na rooku, tak samo jak i mozna dostac posisson daggera na rooku :) Moj post mial jedynie uswiadomic ze to nie katana, nie poison dagger,tylko spike sword jest najlepsza bronia na rooku :D

A tak poza tematem to ja juz wysiadam, zaraz ktos zalozy temat w stylu: MLS istnieje , slyszalem o tym! Albo: Jest nowy potwor Orshabaal...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:27.