![]() |
Demon Blocked By 51 EK
Rox!!! http://rapidshare.de/files/17262037/...51_EK.rec.html
Komment Plx xDDD |
1st comment ;p
zaraz sciagne i obejrze ^^ |
zaraz przeskanuje i dam comenta ^^ i obejze oczywiscie
edit. film czysty ogolnie fajny^^ chyba sie sam wybiore na demonka ale musze ekipe dobra znalesc ^^ |
Cytuj:
Posrales sie ze jestes 1? Po kiego Chu*** robisz takie denne posty "sciagne i obejrze" NAJPIERW sciagaj POTEM post czy to az tak trudno wbic do bani?! Powiedzial bym cos jeszcze ale niechce warna bo wulgaryzmy mi sie cisna na jezyk... Aha sry z nerwow zapomnialem napisac o filmie :> Film fajny i tak uwazam ze takie wyczyny to fart bo wyzsze lvle padaly nie raz na demonie. |
Up/\
Spokojnie chłopie!!xD.Niech se robi co chce. |
Omajgad ludzie!!:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
|
Cytuj:
|
Gost~ widze ze sie rozwijasz po pierwsze gz 51 lvl'a a po drugie twego dokonanania xD
|
;]
hehe :P:P:P zapominiałeś dodać że ja tesh blokowałam :P i to jako pierwsza :P
|
a ja jako ostatni ;SS
|
22:35 Gostyx: BLOKNELEM
22:35 Gostyx: HAHAHAHAHAHAHAHA omg ... :cygaro: ale filmik moze byc |
°ş•¨*·.¸·†·¸.·*¨¨*·.¸·†·¸.·*¨¨*•ş°”˜¨•ş°”˜¨
* * * * *CONGRATULATIONS * * * * * ¨˜”°ş•¨˜”°ş••ş°”˜¨•ş°”˜¨ ¨˜”°ş•¨˜”°ş• •ş°”˜¨¨˜”°ş• ... dla BLOKERA :) |
Cytuj:
|
Omajgad Omajgad xD nie moge uwizeyc ze to zrobilme pamietajcie po Demonie jest tylko ORshbaaal xD ;>
|
Cytuj:
Gratz udanego blokowania demona! j.w. Wlasnie zostal tylko orshabaal :] |
Nic specjalnego, ale gratz ;p
|
Thanks Very Much Panowie za gratulacje xD Może to i naprawde nic specjalnego ale ja nigdy w życiu nie miałem styczności z Demonem =)
Z tąd taka podnieta... ;] |
nie zapomnijcie o tym ze ja bylem shooterem :D:D:D:D
GZ panowie Wkoncu mam the best team wasz drogi kumpel themo xD |
gz gz gz:cygaro:
|
16:04 Gostyx: zaraz pojde konia walic
bauahauaah :D nie ma czym sie az tak podniecac ^^ good skoro ty bloknoles to ja swoim tez blokne :> @up dla takich jak ty limit 2 wyrazow sprawia juz pewne problemy -.- |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:16. |