![]() |
2 Dragi solo 14lvl Paladin
Niedawno jakiś gość (zapomniałem nicka) pokazywał filmik jak próbuje zabić Draga na 14 lvl Sorcererem.
Dzisiaj ja przedstawiam moje dzieło: 14 lvl Paladin próba draga Obejrzyjcie naprawde warto :D:D http://rapidshare.de/files/17330281/dragsolo14.rec.html Dla tych co oglądnęli to powiem, że wróciłem tam,zabilem drugiego Draga i wypadl mi Dragon Shield. @Edit: Bardzo prosze o komenty :D |
film fajny :]
|
czesciowo pokazales jak sie smokow nie zabija szczegolnie tego 2 : pamietaj jak walczysz ze smokami unikaj stania przodem do pyska i nie podchodz za blisko
bo hita z lap ci walnie i moze combo za o ile sie nie myle 300 hp ,ale oglnie gz za zabicie 1-szego smoka |
Buahuhauhahuahhauahha
ABUAHAUHUAHUHAHAUHA JAKA POMPA PADL BAUAHHAHAHAHAHAH
po 1 .zle miesce do bicia draga dla pala (noob) po 2. ile miales uhów ??(2 ?) po 3. BUAHAHAHAHHA po 4. z takimi skilami to na cyce |
Cytuj:
@edit: pozatym nie mialem kasy na UHy. Myślałem, że zabije tylko 1 Draga i pójde ale sie inaczej złożyło xD |
Cytuj:
|
Filmik ladny, loot cienkiiii... buu moglby sie zloocic Wand of Inferno :p
Ale i tak fajny :p |
Cytuj:
|
gz zabicia draga z 14 lvl'em
ehhh
ciekawe na 14 lvl'u zsolować prawie 2 dragi lecz najbardziej mnie dziwi że to zrobiłeś z takimi skilami;) ja tam z takim lvl'em i skilami bym sie tam niepchał :baby: no ale jak powiedziałem GZ |
Cytuj:
i przy okazji nakręciłem ten filmik :P |
Ja mojego 1 draga zabijalem na 16 lvl i walilem tez z hmm i z lepszymi skilami i w innym miejscu.gdzybys wzial hmm'y to bys tego drugiego zabil.Mi raz zrobil komba z 255 do 12hp:P
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:58. |