![]() |
Granie na Ekranie Szukam ochotników
Powstaje Radio ,,T jak Tibia"
Będą tu fake takie jak wiadomości filmy z telewizji Realnej Filmy przyrodnicze Reklamy Audycje Szukam DJ,fakerowców,Gifowców i osób które myślą Osoby nie mogą być uważane za Noobów Zrozumiano?? mam nadzieje że bedzie dużo chetnych Kontakt GG i PW jestem chory do świąt Utworze nowy temat jak utworzymy tą audycje Mam nadzieje że bedzie sie podobać jak nie bedzie chetnych sam to zrobie bo podoba mi sie ten pomysł |
Heh ja ci moge pomóc bo to może by dobry pomysł :)
Jakby co moje GG 6544596 |
Ja się chętnie przyłącze jako fake'owiec robie już faki ale nie moge wkleić:(
Jakby co GG 3040645 |
Pisz do mnie gg 5665999, tlen slawek_1993, skype slawek_1993, e-mail [email protected]
|
Ja jestem fake'owcem.
pisz 7610377 |
czy ja wiem :D
moge iść na fake'owca PW plx |
Choro zmiesciles sie do DJ zamykam ten temat 8o
W najblizszym czasie: T jak Tibia mecz AC Milam :Lyot czy jakos tak xD wiadomosci koncik muzyczny |
Zgoszenie
Mogę się przyłączyć
Moje gg 8090697 |
Cytuj:
a co do meczy piłkarskich to ja moge się zająć :D tylk potrzebuje kogoś do pomocy w grafice :P |
Dawaj gg :p jagby co moje 4935846 mamy juz od pilki
ale znajdzie sie cos dla ciebie Ja obecnie zajmuje sie ,,T jak Tibia" glory Dzisiaj pobil rekord ogladalnosci 3 osoby ja tata siostra |
Już gotowy mój mecz AC Milan: LYON niedługo zostanie wyemitowany na antenie;)
|
A może coś dokładniej? Gdzie będzie się to działo? Tu? Na forum? Czy wogóle gdzieś indziej?
<--- Patrz GG... |
OO dark kriss 0.o noto zyskamy rozglos bedzie sie to dzialo w dziale fake
Beda Rozne fake Turniejow boksu mecze reklamy T jak Tibia Audycje moze jakis serial albo film dojdzie :D |
5878699 moj gg jestem fakeowcem XD
|
Dark Kriss,R4z0r to sie zaczyna.AC Milan:LYON już wkrótce:D Mały bonus piłka co będzie w meczach
http://img89.imageshack.us/img89/6708/nikegeo6so.png |
Ja bym z przyjemnościa została fake'owcem od telenoweli <LOL>
my gg:8545517 |
Wal na gg ;) 6262319
|
narazie tata cos sciaga wiec nie moge wejsc na swoje konto mamy tutaj troche graczy wiec......
bedzie nas duzo i kazdy bedzie sie czyms zajmowal toplisty muzyki DJ zajac od pilki DJ Lord czy jakos tak xD do T jak Tibia potrzebuje pomocnikow Reklamy puste wiadomosci puste filmy puste |
@UP: Moge wziąść "Wiadomości" ;)
EDIT@: Ale wg. mnie powinien być osobny temat od każdej dziedziny bo inaczej wszystko będzie nie czytelne i zrobi się z tego śmietnik... Mam na myśli to że jeśli jak jestem kimś zajmującym się wiadomośćmi to powinienem założyć swój własny temat wpisując "Hasło" "T jak Tibia" i w Topicu robić fake'i przedstawiające PRAWDZIWE! wiadomości z forum i nie tylko... EDIT@: Nie będzie to zwykłe głupie pisanie, tylko fake'owy np. siedzący za biórkiem Dark Kriss paplający o najnowszych wieściach ;) |
DJ Dragg mam już gotowy mecz zamieścić tu?Poza tym biore nie piłkę tylko sport:p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:35. |