![]() |
niewypałowe sprzątanie mindwalin
|
Moim zdaniem udal ci sie ten huncik niby dlaczego nie ?Ale na twoim miejscu nie bralbym sumonow jest to niepotzrbne(mniejszy exp) mozesz bez sumonow tam latac z tym twoim rodem a jak bedzie duzo minoskow to tylko gfb :).Chyba ze nie masz kasy na runki to z monkami mozesz :)
Powodzenia :) |
15:59 Sir Smeldi of Celesta: nieudany hucic trudno ale komenty dawac plx
Jeśli już tak bardzo zależy Ci na komentarzu to ja coś skrobne. Po co wogóle dajesz takie coś na forum ? Jeszcze jakis newbie bedzie to oglądał i sie zrobi z niego taki noob jakim jestes Ty, tak noob bo jak można nazwać osobe która zabija komuś mino bo potrzebuje expa? zbawi cie to 100 expa ? I co jeszcze chcesz w tym filmiku pokazać jak walić z gfb w minotaury kiedy to nie ma najmniejszego sensu czy jak wrzucać mana shield na mino i tracić mane bez sensu ? Wogóle to fajna nazwa filmu sprzątanie "mindwalin" a co Ty tam posprzątałeś ? film powinien nazywać sie jak sie NIE powinno huncić z monkami , i tak na przyszłoś naucz sie troche angielskiego to może zrozumiesz co ktoś do Ciebie mów. Żegnam... |
Cytuj:
No i co z tego, że noob lub newbie ty też sie kiedyś uczyłeś grać w tbie. Nie krytukuj go odrazyu tak ostra ^^ |
ej ty aliens cicho badz bo ci cipa odpadnie i morda dobry byl hunt tylko nie wypalowy a po pierwsze matka cie wylowila z klozetu czy cos :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
|
Cytuj:
Aliens ma racje cu nab |
Cytuj:
Aliens ma całkowitą rację, a ty rz(?)ucasz tekstami na poziomie 12-13 latka. @topic: Film oglądnołem i hmhmhmh...... żal mi Ciebie wszystko to co napisał aliens jest prawdą, a dobiło mnie to zabicie minosa z którym sobie pewien knight trenował... Rozumiem brakuje ci np. 1 % do levela to wtedy możesz go pacnąć, a nie 98 % i zabijasz minosy, bo potrzebujesz expa -.-' P.S Ale długie zdanie wymodziłem :p |
Cytuj:
edit: down: to miło z twojej strony : ) |
Cytuj:
"Są ludzie i....." <==(Niedawno za podobny cytat dostałem warna :P 2 nie chce, ale myśle, że wiecie co jest dalej ;)) Film N00bnięty... @Lasooch Ja mam ledwo 15 lat, popieram twój protest xP @Down To może uznajmy, że jego granica wiekowa jest "nieokreślona", bo widziałęm już 6-cio letnie dzieci kulturalniejsze od niego ;). No ale zawsze można uznać, że autor tematu jest "specjalnym przypadkiem sześcio latka" ;] |
Cytuj:
Heehe.... to wielkie PRZEPRASZAM jeżeli Cię uraziłem ;) BA! Przepraszam wszystkich 12-13, których naraziłem na straty moralne spowodowane moim postem :P No to może granica wiekowa w przedziale 5-6 :D , co wy na to? |
Może być... wybaczam :d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:53. |