Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   niewypałowe sprzątanie mindwalin (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71999)

Dawid8585 07-04-2006 15:46

niewypałowe sprzątanie mindwalin

http://rapidshare.de/files/17409012/...walin.rec.html

Luki The Darknes 07-04-2006 16:54

Moim zdaniem udal ci sie ten huncik niby dlaczego nie ?Ale na twoim miejscu nie bralbym sumonow jest to niepotzrbne(mniejszy exp) mozesz bez sumonow tam latac z tym twoim rodem a jak bedzie duzo minoskow to tylko gfb :).Chyba ze nie masz kasy na runki to z monkami mozesz :)

Powodzenia :)

aliens 07-04-2006 17:03

15:59 Sir Smeldi of Celesta: nieudany hucic trudno ale komenty dawac plx

Jeśli już tak bardzo zależy Ci na komentarzu to ja coś skrobne.

Po co wogóle dajesz takie coś na forum ? Jeszcze jakis newbie bedzie to oglądał i sie zrobi z niego taki noob jakim jestes Ty, tak noob bo jak można nazwać osobe która zabija komuś mino bo potrzebuje expa? zbawi cie to 100 expa ? I co jeszcze chcesz w tym filmiku pokazać jak walić z gfb w minotaury kiedy to nie ma najmniejszego sensu czy jak wrzucać mana shield na mino i tracić mane bez sensu ? Wogóle to fajna nazwa filmu sprzątanie "mindwalin" a co Ty tam posprzątałeś ? film powinien nazywać sie jak sie NIE powinno huncić z monkami , i tak na przyszłoś naucz sie troche angielskiego to może zrozumiesz co ktoś do Ciebie mów. Żegnam...

karłowaci 07-04-2006 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aliens
15:59 Sir Smeldi of Celesta: nieudany hucic trudno ale komenty dawac plx

Jeśli już tak bardzo zależy Ci na komentarzu to ja coś skrobne.

Po co wogóle dajesz takie coś na forum ? Jeszcze jakis newbie bedzie to oglądał i sie zrobi z niego taki noob jakim jestes Ty, tak noob bo jak można nazwać osobe która zabija komuś mino bo potrzebuje expa? zbawi cie to 100 expa ? I co jeszcze chcesz w tym filmiku pokazać jak walić z gfb w minotaury kiedy to nie ma najmniejszego sensu czy jak wrzucać mana shield na mino i tracić mane bez sensu ? Wogóle to fajna nazwa filmu sprzątanie "mindwalin" a co Ty tam posprzątałeś ? film powinien nazywać sie jak sie NIE powinno huncić z monkami , i tak na przyszłoś naucz sie troche angielskiego to może zrozumiesz co ktoś do Ciebie mów. Żegnam...

No i co z tego, że noob lub newbie ty też sie kiedyś uczyłeś grać w tbie.
Nie krytukuj go odrazyu tak ostra ^^

Dawid8585 07-04-2006 20:14

ej ty aliens cicho badz bo ci cipa odpadnie i morda dobry byl hunt tylko nie wypalowy a po pierwsze matka cie wylowila z klozetu czy cos :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

matekk fst bolt 07-04-2006 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawid8585
ej ty aliens cicho badz bo ci żeński narząd płciowy odpadnie i morda dobry byl hunt tylko nie wypalowy a po pierwsze matka cie wylowila z klozetu czy cos :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

a ty ziombel niebadz taki nyga Myslisz ze jak masz 27 lvl to kozak jestes ?

Aliens ma racje cu nab

Kolidos 07-04-2006 23:09

Cytuj:

ej ty aliens cicho badz bo ci żeński narząd płciowy odpadnie i morda dobry byl hunt tylko nie wypalowy a po pierwsze matka cie wylowila z klozetu czy cos :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

Aliens ma całkowitą rację, a ty rz(?)ucasz tekstami na poziomie 12-13 latka.

@topic:
Film oglądnołem i hmhmhmh...... żal mi Ciebie wszystko to co napisał aliens jest prawdą, a dobiło mnie to zabicie minosa z którym sobie pewien knight trenował...
Rozumiem brakuje ci np. 1 % do levela to wtedy możesz go pacnąć, a nie 98 % i zabijasz minosy, bo potrzebujesz expa -.-'
P.S
Ale długie zdanie wymodziłem :p

Lasooch 07-04-2006 23:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolidos
Aliens ma całkowitą rację, a ty rz(?)ucasz tekstami na poziomie 12-13 latka.

@topic:
Film oglądnołem i hmhmhmh...... żal mi Ciebie wszystko to co napisał aliens jest prawdą, a dobiło mnie to zabicie minosa z którym sobie pewien knight trenował...
Rozumiem brakuje ci np. 1 % do levela to wtedy możesz go pacnąć, a nie 98 % i zabijasz minosy, bo potrzebujesz expa -.-'
P.S
Ale długie zdanie wymodziłem :p

OBRAŻASZ MNIE! Mam 14 lat ;) i dochodzę do wniosku, że te jego teksty stoją na dużo niższym poziomie.

edit: down: to miło z twojej strony : )

Venderer 08-04-2006 00:10

Cytuj:

Dawid coś mi się wydaje, że nie lubisz krytyki ;) Która w tym przypadku jest jak najsłuszniejsza -.-
"Są ludzie i....." <==(Niedawno za podobny cytat dostałem warna :P 2 nie chce, ale myśle, że wiecie co jest dalej ;))

Film N00bnięty...

@Lasooch
Ja mam ledwo 15 lat, popieram twój protest xP

@Down
To może uznajmy, że jego granica wiekowa jest "nieokreślona", bo widziałęm już 6-cio letnie dzieci kulturalniejsze od niego ;).
No ale zawsze można uznać, że autor tematu jest "specjalnym przypadkiem sześcio latka" ;]

Kolidos 08-04-2006 10:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch
OBRAŻASZ MNIE! Mam 14 lat ;) i dochodzę do wniosku, że te jego teksty stoją na dużo niższym poziomie.

edit: down: to miło z twojej strony : )

Heehe.... to wielkie PRZEPRASZAM jeżeli Cię uraziłem ;) BA! Przepraszam wszystkich 12-13, których naraziłem na straty moralne spowodowane moim postem :P
No to może granica wiekowa w przedziale 5-6 :D , co wy na to?

Lasooch 08-04-2006 13:00

Może być... wybaczam :d

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:53.