![]() |
Kilof
Slyszalem ze kilofem mozna kopac dziury
Mam pytanie: gdzie mozna takie dziury wykopac? Jak moge znaleźć miejsce gdzie mozna kopac kilofem?? |
Miejsca przeznaczone do kopania kilofem są nieoznaczone. Jak to się mówi: "Szukajcie a znajdziecie".
Dziury mogą być w różnych miejscach, ale jeśli chodzi o podłoże, to tylko w ziemi (nie w trawach, skałach itp.). |
Kilofem można jeszcze rozwalać małe kamienie , albo coś w tym rodzaju .....
Przynajmniej ja tak slyszałem ............ :rolleyes: |
Dzieki za informacje
Ale mam jeszcze pytanie CZy kilofem kopie sie w poziomie czy w pionie? |
Cytuj:
|
Wg. mnie chodziło mu o to czy siękmopi na ziemi czy na ścianie...
Więc jeśli o to chodizło to kopie sięna ziemi.. |
No ten tego mniędzy prawdą a bogiem 8o to niezrozumiałem jego pytania :D .Ale chyba Warloczek odpowiedział chyba na jego pytanie chociaż niejestem pewien oco ten typ pytał 8o :baby:
|
:D :D niezłe naprawdę słyszałeś że kilofem da sie dziury kopać?! naprawde przecież to niemożliwe! Kilofem przecież sie pije herbatę a nie kopie dziury
|
Hej a powiedzcie gdzie jest miejsce na Foldzie gdzie można kopać kilofem. PLZ. Tam podobno jest jakiś klucz. Ale to chyba nie jest quest spoiling? :))
|
Jedna dziura do kopania kilofem jest kolo thais.
mósisz iść na połódniowy-wschód i znajdziesz małą jaskinie z dziurą do kopania łopatą.Wykop ją i wej masz puste miejsce ze schodami.Schodzisz,zabijasz 2 krasnale i kopiesz wszędzie po jaskini.Proste teraz zadzwon pod 0-700 880 999 i popros o rozmowe z babcią klozetową.Koszt połoczenia 895 zł/min = vat 100% :D |
A gdzie kupic :kilof:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:06. |