![]() |
<WMV> Best Traps |All Words|
Link :
http://rapidshare.de/files/17439823/...rwszy*****.html Music: Guano Apes - Open Your Eyes Green Day - American Idiot Green Day - She's a Rebel ..::Bardzo Przepraszam, coś mi się zwaliło z muzyką, a gdy sie zorientowałem plik był już na serverze i nie chciałem robić tego jeszcze raz::.. Prosze o Komentarze. EDIT: Coś nikt nie sie nie wypowiada, prosze o komentarze bo nie wiem czy mam robić inne czy nie warto. Adress sie nie chce pokazać caly wiec w miejsce gdzie w linku jest "...rwszy" to wpisac prosze "Biggest_pk_movie_Pierwszy*****" powinno zadzialać |
Pozdro
:cup: No więc zacznijmy tak:
Co tu dużo gadać? Filmik o tym co Cię najbardziej kręci w tej całej grze... czyli o Pk i Trapach. Zebrałeś sporo tych trapów i je ładnie w tym filmiku przedstawiłeś! :cup: Jeszcze sporo filmików przed Tobą i sądze, żę będą jeszcze lepsze od tego. Hail Luke PS: Nie zapomnij o filmiku dla mnie :p :) |
Hmm... Zobaczmy. Dam edita jak ściągne. 1st =P
1Edit: Ehs facet szybszy o 3~ sek :/ 2Edit: Filmik nie najgorszy jak na sam początek. Przydałoby się jeszcze troszkę doświadczenia. Jak na 3 minuty filmu to te 16 MB trochę jest. Szczególnie dla posiadaczy wolnych łącz. Jakbyś ciut popracował nad wielkością tego pliku ( no nie wiem, może rozdzielczość zmień) to skuszę się na następny filmik. |
Bardzo fajny filmik, tylko szkoda ze nie mam chwilowo dzwieku w kompie ale to sie zamieni:p
Nie wiem jaka jest oprawa dzwiekowa ale graficzna podoba mi sieB) Zrob wiecej filmow (mam nadzieje ze juz wtedy bede mogl odsluchac muzyczki:p ) powodzenia w tworzeniu |
Film jest zajefajny!! Muzyka i wszytko!! NICE TRPAS :p
|
Dziękuje wszystkim za przychylne komentarze, zapraszam wszystkich aby wypowiedzieli swoje zdanie na temat mojego Filmu.
Have fun In Tibia. Luke. |
"trapy"
Polowa jak nie wiecej z tego filmiku to sa zwykle dedy... co ma do trapow to ze ziom stoi przy dziurze i ktos go leje skoro moze uciec? ;s albo pare innych, jak ktos uciekal a nie byl w trapie -.-'
|
Lubish sie czepiać ? Widać ze z tibią dopiero zaczynasz. Wiesz co to SD combo ? To był 68 elder, ma mało hp dostał sdki to niezdążył wejść, dość proste rozumowanie -.- . Najpierw pomyśl potem napisz.
Btw. Rzeczywiście, niektóre to poprostu dead jaiegos Hight lv, Miłej zabawy, Comment Please !! (moze bardziej pozytywne niz ten i jeśli juz negatywny to od osoby która umiała by to zrobić lepiej). |
Rehost plxor
Bez obejrzenia daje duzy + za samą muzykę. GD ROX |
Lubish tez Green Day'a ? ^^ Co do ReHosta da sie zrobic, a co na Rapid'zie Ci nie chodzi ? Jeśli ta to zara EDITa walne i podam adress.
|
Pocisk
Gratulacje filmik pierwsza klasa Tego wlasnie wszyscy oczekiwalismy dobrych trapuw :D:cup:
|
Dzięki, staram się. Nowy filmik jest w trakcie roboty. Postaram sie aby był jescze lepszy niz ten ^^
|
Filmik ujdze w tlumie tylko ta muzyka ;/
|
Zaraz dam edita bo mi się ściąga, btw czy wiesz że ja się skapnołem czemu tyle commentów? Człowieku widać od razu że połowa tych kont z commentami jest zrobiona przez ciebie (wszyscy maja date utworzenia 10.04.06 oraz żadnych informacji...) :D
Eee tam zwykłe trapy albo comba z sd nic ciekawego :p |
Cytuj:
Po co sam sobie nabijasz commenty... smutne i żałosne. :baby: |
uahauah filmik fajny tylk oszkoda ze niema tam beloza czy azteriona(Hacker :()
na nich dopiero byly trapy...... i to jakie (dla ciekawych proponuje sciagnosc Shivera warr) |
Co do waszych podejzen ze nabijalem commenty. To byli moi koledzy z rl, których poprosiłem aby sie wypowiedzieli, a jako ze zaden z nas nie mial konta na tym zalosnym forum noobów, to wszystkie konta sa w jednej Dacie.
Aff co za ludzie ;/ Luke. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Po twoich komentarzach odechciało mi sie tego sciagąc. |
rehost plax ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:22. |