![]() |
Palladyn
Czy jak sie gran palladynem to lepiej jest brac łuk i miecz czy tylko łuk ??
|
Nie bardzo rozumiem. Jesli chodzi o tarcze, to luk, spear i tarcza, nie sword.
|
chyba mu chodzi, ze jak mu sie arrowsy skoncza nie bedzie niczym umial bic to swordem ale z sword tez wazy, wiec wybierz sam :P
|
Ja tam zawsze brałem łuk/kusza + dwarven shield i barbarian axe i byłu cool :P
|
Ja nie nosiłem i nie noszę broni swoim palkiem, ale pewnie będę nosił (kiedy będę miał CAPa na bolty, bo teraz coś mało).
|
Ja tam swoim wczesniejszym palkiem oprucz luku/kuszy nienosilme dopiero na 70 lvl kupilem demon shield bo blokowalem dl :p a tak uwazam ze niepotrzeban jest tarcza wystarczy odlozyc troche amunicji na powrut takie jest moje zdanie
Pozdro ViXi |
Trochę amunicji nie ochroni Cię, jak będzie Cię bił knight ze skillami 80/80 i D Lancą. Shielda zawsze trzeba nosić.
|
Cytuj:
A jak rozumiem ty mówisz o Hi levelach bo nawet i tarcza by takiemu 20 lvlowi nie bardzo pomogła w tym wypadku ;) Miecza się nosić nie opłaca, lepiej sobie zostawić troche amunicji na powrót. A tarcze najlepiej zacząc nosić poprostu gdy mamy na nią capa (Którego na low lvie może bardzo brakować ;)) @Down No tak, zaznaczyłem, że tarcze najlepiej nosić ale gdy mamy na nią capa. BO np. taki 15 lvlowy Pallek w full eqip plus jakieś runqi, lina i ew. łopata jakby miał wziąść jeszcze tarcze to brakło by mu capa na runqi... A tak pozatym to jakei ten knight miał skille? Jak mnie walił qmpel też knight, miałem na sobie Dragonke i 59 shielding to trafiał conajmniej 1/3 hitów...;) |
@up
Nosze shielda na każdym lvlu i często się to przydaje. Jak bije Cię jakiś najt to zdecydowanie lepiej mieć shielda. Mojego palka (29lvl 71/58 wtedy) chciał ubić 44 knight. Jego hity wyglądały tak: <chmurka> <chmurka> <chmurka> <chmurka> <chmurka> <zbroja> <hit za 13> <hit za 1> <chmurka>. Dał sobie spokój dość szybko - a to wszystko dzięki temu, że wrzuciłem shielda. |
Po pierwsze to nie ma czegoś takiego jak paLLadyn, tylko paladyn.
A co do tematu, to ja swoim palkiem najbardziej lubie speary/gwiazdki czy coś w tym stylu + shield, oczywiście nawet jak ide gdzieś z kuszą/łukiem to biore shield i pare gwiazdek, które prawie nic nie ważą. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A w angielskim jest paladin =( |
Cytuj:
niepomogla by tarcza...? o lol bez tarczy neiwychodze z depo a mając 25 lvl napadl mnei 70 knight ze skilami 80+(patrzylem na statystyki) i powiem ze bylo to na dragach wiec two handeta mial pewnei...a bez shielda bym neiprtzezyl |
tarcze nalezy nosic zawsze a miecza nigdy (juz lepiej sobie fist wytrenic i zabijac slabsze potworki w drodze powrotnej z piesci niz zawalac se capa ciezkimi mieczami -.-)
|
@up: Fajny nick 8o
Zasadniczo mistrzu, myślę sobie tak: do 35-40 lvlu na huntach strzelasz ze strzał (nie mówie tu o samym początku gdzie albo spearkami na trolle albo kamieniami na gobliny, żeby potrenić, ewentualnie troche dobić mieczem/toporem expa) potem już raczej bolty all the way Chociaż podobno na GSy z distem 100-105+ się opłaca chodzić ze strzałami ktoś Ci dał/znalazłeś, bo i tak nie doganiają a różnica w szybkości umierania nie boli aż tak. Ja z blokerem na OFie strzelałem strzałami czasem, wychodziło 35k/h tylko strzały szybko lecą. A co do miecza to ja osobiście, nosze fire sworda (bardzo lekki) i czasem sobie coś zabije. |
Cytuj:
|
Ja nosze przy sobie dwarven shielda łuk i 300 strzał :baby:
|
Do 13 lvl'a nosze same speary i skilluje, później kupuje czar na tworzenie strzał (conjure arrow 450gp) i robie 1000 arrows. Później nosze 200 strzał + łuk. :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:12. |