Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Adresy stron z Keylogerami. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=7213)

Parys 11-07-2004 21:54

Adresy stron z Keylogerami.

Po dużej ilości hacków postanowiłem założyć spis wszytkich stron o Tibii, które zawierają wszelkiego rodzaju wirusy/trojany/robaki. Starajcie sie pisac adres z jakims przerwynikiem zeby ktos nie wszedl:

WWW. TIBIA(nie wchodzic tu)PROGRAMS.PRV.PL
TIBIAA. PRV. PL

Wpisujcie tu adresy takich stron. Możecie też wpisywać adresy strona na których ktoś udostępnia takie programy z "niespodzinakami", ale także podróby stron Tibii itp.

]v[ichal 11-07-2004 21:56

www.tibia.end.pl
z tego co slyszalem jest tu niebezpiecznie ( do tego stronka propaguje (chyba dobrze napisalem ) cheaterstwo , w downloadzie znajdziecie pelno packów z cheatami )

Raul 11-07-2004 22:08

Z tibia.end ściągnąłem kiedyś fajny programik do logowania. Juz nie używam odkąd mam pacc. To jak mówisz, że tibia.end ma w downloadzie programiki niedozwolone to www.tibia.xx.pl ale tu zapewniają, że bezpieczne.

Villen 11-07-2004 22:33

Sciagalem z tibi.xx.pl i skanowalem to nic nie wkykrylo(ale i tak juz takich gownie nie uzywam),jedynie co sciagnelem to bezpieczny tasker.

Parys 11-07-2004 22:37

Tasker sam w sobie jest bezpieczny bo nie jest przeznaczony do Tibii. Moja mama w pracy miala go na kompie od jakis 5 lat wiec spoko. Nigdy nie wiadomo co ktoś doda to programu. Keylogera można nawet wkompilować w kod źródłowy programu......

Btw. Taskera nie używam

PiXik 11-07-2004 23:30

hmm na tibi xx był ktoś szybiciej i ładniej to mają zrobione jeśli ukardłeś celowo ich pomysł bądź potempion:)

spider-bialystok 12-07-2004 16:56

www.tibia.end.pl
przez ta strone zaliczylem dzisiaj hacka i moj 22lv palek ma teraz 1lv ;( 8o

Kubakapica 13-07-2004 02:00

A skąd wiesz, że przez nią? Może miałeś mc z koilowanym keylogerem? Hmm? Skąd możesz wiedzieć? Może jak był u ciebei kumpel to ci wgrał (to zajmuje 10 sekund) Poza tym.... Kto ci kazał programy ściągac? Twoja wina. NIe obwiniaj strony

spider-bialystok 13-07-2004 10:25

Jestem pewien bo nic innego do tibi nigdy nie ściągałem oprócz owego programu do logowania a program zapewnia że jest w 100% bezpieczny X( Żadnego kumpla do kompa nie puszczam, bo jak coś to my na podwórku siedzimy, nie przed kompem.

Arti 13-07-2004 15:52

Mojego kumpla hackneli przez download ze stronki tibia.end wiec radze nie sciagajcie z tamtad rzeczy :baby:

Arti 13-07-2004 15:53

No i jeszcze dodam ze ten kumpel wtopil Crusader Helmet , K - Set , Crown Shield , Fire Sworda no i jeszcze pare dupereli a postac miala chyba .. 27 mlvl :))

szkodi 13-07-2004 16:21

W programach do czitowania jak jakieś Tibia GG i inne jest od 100 do 700 keylogerów więc minimum tyle osob ma wasze hasla po uzywaniu tego softu. Ja nie uzywam bo moim zdaniem to lamerskie i nie ma zadnej przyjemnosci ze zrobienia hlvlowej postaci na czitach.

n3m3s!s 13-07-2004 17:12

Programy zamieszczone na tibia.xx.pl sa czyste, wiec nie robmy im zlej reklamy bo to nieladnie ;)

Kubakapica 13-07-2004 18:37

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez szkodi
W programach do czitowania jak jakieś Tibia GG i inne jest od 100 do 700 keylogerów więc minimum tyle osob ma wasze hasla po uzywaniu tego softu. Ja nie uzywam bo moim zdaniem to lamerskie i nie ma zadnej przyjemnosci ze zrobienia hlvlowej postaci na czitach.
Ja skanowalem gg, programy do logowania i macra i.... Nie ma ani jednego... NIesamowite, nie?

szkodi 13-07-2004 20:32

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Kubakapica
Cytuj:

Oryginalnie dodany przez szkodi
Ja skanowalem gg, programy do logowania i macra i.... Nie ma ani jednego... NIesamowite, nie?
Powiedz mi czym to skanowales :)

Wufei 13-07-2004 23:16

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Raul
Z tibia.end ściągnąłem kiedyś fajny programik do logowania. Juz nie używam odkąd mam pacc. To jak mówisz, że tibia.end ma w downloadzie programiki niedozwolone to www.tibia.xx.pl ale tu zapewniają, że bezpieczne.
tibia.xx.pl została shackowana :/ (offtpic)

Kubakapica 13-07-2004 23:30

Mks, Norton, Wystarczy tyle. oza tym mam 2 fire wale wiec nich sie pocaluje... NIe uzywal outloka tylko innego emamailera. Nie ma szans. Gdyby bylo 500 key loggerow to by tibia gg zajmowala 8 mb a nie 26,5 kb... Myslenie to przyszłość

n3m3s!s 13-07-2004 23:36

Cytuj:

Mks, Norton, Wystarczy tyle. oza tym mam 2 fire wale wiec nich sie pocaluje... NIe uzywal outloka tylko innego emamailera. Nie ma szans. Gdyby bylo 500 key loggerow to by tibia gg zajmowala 8 mb a nie 26,5 kb... Myslenie to przyszłość
Większość keylogów nie jest wykrywana przez te programy.
Cytuj:

Gdyby bylo 500 key loggerow to by tibia gg zajmowala 8 mb a nie 26,5 kb...
Tu masz zdecydowanie racje, wystarczy jeden a skuteczny ;)

Elf Tom 14-07-2004 02:07

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez n3m3s!s
Cytuj:

Większość keylogów nie jest wykrywana przez te programy.
Cytuj:

Gdyby bylo 500 key loggerow to by tibia gg zajmowala 8 mb a nie 26,5 kb...
Tu masz zdecydowanie racje, wystarczy jeden a skuteczny ;)
Ja skanowałem T-R zawartości downloadu z www.tibia.xx.pl(bezpieczny), www.tibia.pl(bezpieczny), www.tibia.kgb(or)end(już niepamiętam które).pl(niebezpieczny).

Przypominam że T-R(Trojan-Remover) jest specjalnie stworzony do wyszukiwania takiego syfu w programach.

Arti 14-07-2004 09:46

Ja jestem pewny ze na tibi end sa key logery :baby: no i ze tibia xx jest czysta 8) :))

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:09.