![]() |
Advenced in lvl 26:)
Sory ze w bmp i ze sciagac trzeba ale inaczej nie umiem ;/ moj kochany advenced poszlo 5 k na wszystko bp mf + 2 bp hmm a zyskalem z 30 k exp ponad ;p"
sry oto link http://rapidshare.de/files/17498873/tibiabr.bmp.html dzieki za komentarze |
Ej czlowieku niemam juz sily na ciebie 3 tematy juz zalozyles na wszystkich ten sam screen lol wez gon sie w poziomki nierozumiem takich ludzi jak ty.
zaraz pewnie tu wpadnie ripper i powie to samo co ja heh. Może zalozymy taka małą Lożę poskramiaczy light hackow i innego scierwa i bedziemy tempic noobstwo, jak myslisz ;] heh |
lawl. Wiem, że w tamtym temacie powiedział praktycznie to co ty - to w ramach solidaryzowania się w walce z cheaterstwem xD
|
Dobra Ripper ide spac , powalcz jeszcze troszku sam xD
<Kasowac wszystkie screeny na ktorych widnieje cheaterstwo> Niech zyje sprawiedliwosc ! <XD> |
YYmm
Uwazacie mnie za noba? wieszx to jest moj pierweszy post(oprucz tych 2 nieudanych) a jesli chodzi o tibie to gram dluzej niz wy razem wzieci.......
i mam lepsze pvp co za tym idzie:P |
Cytuj:
Jeżeli grasz dłużej możesz mieć wieksze doświadczenie, ale nie lepsze PvP. :confused: |
Tak grasz dlugo ?? A nie dorosles to tego , jak sie zdjecia wkleja...???????:noob:
|
tak masz lepsze pvp...grasz dlugo i dopiero masz adva na level 26 ktorym sie tak bardzo podniecasz!!!o.O...matko boska co za n00b:) jak bedzie publiczny test server przed wakacjami to jesli znajdziemy sie na jednym z servov to zapraszam sprawdze twoje odbre pvp:baby: :baby: kici kici:baby:
|
Cytuj:
Eh, gadaj z gównem to cie obsra........ napisz mi na gg znajdziemy jakis server pvp,,,, |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Tak, właśnie widać... Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Aha, jakbyś nie zauważył to w paincie jest opcja żeby zapisać obrazek jako jpg albo gif Cytuj:
No i co jeszcze powiem... GRATZZZZZZZZZZZZZ !!!!!!!111111 |
Ej no co wy!? Przecież to jest 26 level!!!!:dance: :dance: !!!!! YEAH!!! <SZALEŃSTWO!!> Już tylko 74 levele do Anni!!!!! TAK!!!! UhuHUhuhuh...
A tak na poważnie: Człowieku czym ty się podniecasz? Pozatym masz dość wygurowane mniemanie o sobie skoro sądzisz, żeś mistrz Pvp ;) |
@Noobek
Zanim napiszesz ze grasz dluzej, ze jestes lepszy, albo inne klamstwo, proponuje sprawdzic z kim rozmawiasz.. pochwal sie moze od kiedy grasz w tibie powiedz czemu uzywasz tbi, "przecierz niejestes noob, umiesz sam grac" heh 45 mlvl moj brat wbil w 4 miesiace grania, a ty? miesiac na tbi? heh nierozsmieszaj mnie nópku idz zabic solo draga, jak niepadniesz to daj screena, ale niekozacz zabardzo bo kombo dostaniesz lol bedziesz pewnie z sd bil bo twoje pvp jest dobre, ale ludzi nie da sie bic na battle xD tibia to nie ots |
TBI, MC... Nie no full wypas, szkoda tylko, że w ten sposób łamiesz Tibia Rules, o ile wiesz co to wogóle jest :).
|
Nie ma bata macie rację. xD Też ostatnio wbiłem 26 level może za chwilę będę miał 27 i wcale nie uważam tego za nic wielkiego. LOLz:baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:10. |