![]() |
Hunt na DrAgOn LaIr przy VeNoRe
Wyczepane filmiki na dragon lair... bardzo polecam
http://rapidshare.de/files/17565307/...air_2.rec.html http://rapidshare.de/files/17565090/..._lair.rec.html |
Jeśli możesz to rehostnij to bo mi coś nie ściąga z rapidshare.:(
|
Sorki ale niewiem co i jak....... u wszystkich dziala...
|
slabe skille ;/
|
Twoje blokowanie nadaje sie do ,,Smiechu Warte" a troi kumpel nie ma zielonego pojecia o laniu monsterów z blokerem;( :baby: , świetnie staje dragom przed ryjem... Gdyby nie ten 80+(pallek czy tam knight) to mogł bym tern filmik nazwać żałosnym (tylko ten koles cos tam potrafił ,,zrobić")
To jest moja opinia... Edycjia: 20:45 Pakeron: uh 20:45 Pakeron: ile 20:45 Pakeron: zmarnowales uhow Widzicie to?:P ,,zmarnowałeś" , dokładnie... przelicz sobie czy ci sie ten hunt opłacał... |
no jasne ze tak... tam jest tez drugi filmik... a co ma ten 81 do mojego filmiku????
|
AzAd o co ci biega mi sie podobało 8o niechodzi tylko o opłacalność ale tez o FUN :D
|
Cytuj:
Po 1 Każesz shooterowi, żeby Cię UHał i jednocześnie lał z HMM Po 2 Wypadł Ci "rare" z draga i nawet nie wspomniałeś o tym shooterowi -.^ (może i powiedziałeś mu na końcu, nie wiem, wyłączyłem filmiq po 20 minutach) Po 3 Nie potrafisz blokować, nie odluruwywujesz go od shootera =.= Po 4 Zwykle się nie czepiam skillów, ale 63/61 na 35 lvlu?.... n/c I po 5 CO TO ZA SHOOTER CO STAJE 1 KRATKE OD DRAGA? Kamikaze? Albo n00b... Ogólnie żenada... |
Cytuj:
W pełni sie zgadzam z moim poprzednikiem a do kogoś(up...) co napisal ze chodzi o fun to jedyne co jest w tym filmiku zabawne to jak juz wspomniałem jego blokowanie i zupełna strata pieniedzy... |
Strata pienięndzy to może i to była, ale ja jestem lepszy... Ostatnio byłem na GSach i było 2 blokerów i 4 shooterów :) noob team plx, jak gs się przeżucił nie wiedzieli co zrobić (2nd bloker EK i nie użył challange) 2 shooterów-zgon kolejni dwaj uciekli, drugi bloker i ja uciepaliśmy GSa i to była strata uhów.
Co do filmu: 1) Potreń to skile przynajmniej do 70 jak chcesz na dragi iść!! 2) Shooter- wspaniały, stoi jakby miał freezy co 10sec. 3) Jak chcecie robić film to najpier zróbcie kilka huntó (prób generalnych, a potem nagrywać) |
-.-
Moglibysice ludzie umieszczac filmy nie tylko na rapid share ;/ bo nieda sie z tamtad sciagac ;/ nonstop trzeba czekac ;/ albo godzine na to az sie znow zaladuje limit albo na to jak jakis ziom ktory ma neo i akurat takie samoi ip jak ty tez skonczy sciagac !! LUDZIE WYSTAWIaJSICE TEZ FILMY NA MEAGUPLOAD ITD .... X( Thnx :) film niewiem jaki bo niemoge sciagnac bo jais lol ma to samo ip i teraz sciaga ;/ .. albo podajcie stronke z passami od rapidshare plx:]
|
Wiesz czasem siedzisz 0,5 h i masz 2 draggy shieldy raz siedzisz 2,5 h i nic niewidac ^^ Szczescie by sie przydalo i cierpliwosc
|
OmG ten gosciu powinien tracic 0 uhow A tak wogule zle blokujesz
Wyciagnij 68/67 i blokuj z dragg hammer wiecej defa ma aa powinnes tracic 1-2-3 ihy max a nie2-3 uhy ^^ masz 35 lvl |
Nie wiem co mialo na celu zamieszczenie tego filmu, chyba powody osobiste bo nic ciekawego w nim nie ma...
08:37 Pakeron: myslalem 08:37 Pakeron: ze dales deda gz... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:37. |