Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Wschodni tomb za tp (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=72364)

fAYL 09-04-2006 20:06

Wschodni tomb za tp

Byłem dziś w tombie 'w skałach', za tp. Film trwa ~40 minut, ja jestem 65 ek. Polecam to miejsce, bo exp jest bardzo dobry, a uhów nie schodzi dużo...
www.hacksite.ru

Thor,hil,haw 09-04-2006 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fAYL
Byłem dziś w tombie 'w skałach', za tp. Film trwa ~40 minut, ja jestem 65 ek. Polecam to miejsce, bo exp jest bardzo dobry, a uhów nie schodzi dużo...
www.hacksite.ru

lol co to za link człowieku
wole nie sciagac i wadpie ze ktos sciagnie
wystaw na tibicam
nie mowie odrazu ze keyloger :D

Works__1985 09-04-2006 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thor,hil,haw
lol co to za link człowieku
wole nie sciagac i wadpie ze ktos sciagnie
wystaw na tibicam
nie mowie odrazu ze keyloger :D

Kolejny ktury dał sie nabrać jak najedziesz kursorem na link na samy dole stronki pokazuje sie że jest to link do tibiacam ;S

Thor,hil,haw 09-04-2006 20:23

;/
;/

jaka lama zemnie;(

Rybzor 09-04-2006 22:08

Cytuj:

;/
;/

jaka lama zemnie;(

lol, straszna...

Tomb ten jest b dobry dla palka i sorka, najtem w zwarciu ciezko, shamblery etc to nie dobry exp dla najta;], exp moze ze 30k/h ale waste uh jednak jest, ja wole swoje 25k/h i 0 uh jak na tym poziomie.

Rezidew 09-04-2006 22:13

Ciekawy filmik i fajny pomysl z tym "hacksite" :d

Xandorion 09-04-2006 22:57

Fajny filmik z dobrym exp'em :D, chyba zaczne tu expic swoim palkiem :p

P.S.
Pokazalbys co jest dalej w tym tombie? bo niemam calego odkrytego i jestem ciekaw co tam jeszcze jest :P

Olorion. 09-04-2006 23:07

Cytuj:

;/
;/

jaka lama zemnie;(

o muj o muj gdyby ja tam to oja KONIEC Z TIBIOM NA ZAWSZE jezu jezu jezu :((((9999999 <zalamka> <koniec z tibiom> <cze> <placze> <puhar!1>

Bebilon 09-04-2006 23:12

Cytuj:

;/
;/

jaka lama zemnie;(

O JEZU!!11 ;( ;( ;( ;( :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: TY BYC NUB JA NIE BYC, TY ROZUMIEC? CZY JA CI NAPISAC JESZCZE RAZ BYS TY ZROZUMIEC?

fAYL 10-04-2006 09:08

Cytuj:

P.S.
Pokazalbys co jest dalej w tym tombie? bo niemam calego odkrytego i jestem ciekaw co tam jeszcze jest
W lewej-górnej gałęzi, gdzie nie byłem w pierwszym roomie slimy, shamblery, scaraby, cobry, potem w dwóch kolejnych to samo + w drugiej 1 ds. Potem, po skręcie w górę, jest droga w lewo (scaraby, shamblery, slimy, 1 vamp) i w prawo (shamblery, mumie, slimy, scaraby).
W tej gałęzi, gdzie wylazły na mnie niespodziewane vampy, okazuje się, że jest resp 4x vamp + ds, więc dalej już nie chciałem iść (bo jakby mi się za plecami zrespiły, to mogiła :) ).

Xandorion 10-04-2006 22:51

@up

Dzieki za odpowiedz.
Sprobuje tam porzezniczyc swoim palkiem :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:07.