![]() |
->I wes zostaw AFK na noc do train<- LOOK>
A o to przyklad co moze stac sie z waszym characterem jak zostawicie go afk
Ten przypadek przedstawia specjalne zostawienie afk podczas treningu http://members.lycos.co.uk/xmanyx/lol11.jpg Jul 13 2004, 4:55 am Zimn AccBan game weakness abuse (Afk training MUCH longer than 15 min) 15 days ^^ :D:D ^^ |
nom niezbyt ladnie ze strony tego pana, ale to tez twoj blad nie trzeba tak bardzo sie poswiecac przeciez to tylko gra. ;)
|
To nie jest moja postac, to kolega z rl :P
|
LoL, Może Być :P
Przeżyłes? :berserk: |
llooll ;)
A Tak BTW ; tam z tyłu nie stoi czasami Game Master? |
Hehe :) Co z tego pana wypadlo? :P
|
Tak w tym rzecz ze zginela postac, a stylu stal GM... i jest ban..hahahahahah
|
Ehh od dzisiaj chyba będę się pilnowała! :D
|
Mnie gm zbanowal za to ze nieruszalem sie dluzej niz prze 5 minut :baby:
|
Pan GM wpadl :D i zbanowal postac :)) LOL :P
|
No i dobrze ze zbanowal. nie ubie gdy ktos sdobie spi a jego postac sobie gra........banowac takich X(
|
No chlopak pecha mial.... No niestety tak sie zdaza.... Ale swoja droga koles mogl nie kablowac...
|
Hrhrhr spox :D
|
Yyy... Nierozmumiem. Powiedz kto afkowal, kto zginał. Wogle kto jest kim???
|
re: up
Syrnn - Nakablowal i atakowal Zimn'ego Zimn - Afker Gm~~ - Zbanowal :) --- A co do zdjecia... nic specjalnego ;| |
-a ten trup z boku to kto?
ja tam do treningu afk nic niemam ale jest stare dobre powiedzenie "afk'owanie zabija!" |
AFK ZABIJA :D
taka jest prawda trening afk zabija i dlatego ja nigdy postaci nie zostawiam afk nawed na noc nigdy nic nie wiadomo :D
|
Muj kumpel z rl trenował bezprzerwy przez48h!!!
potem dostał banan razem z sparing partnerem(jeden spał drugi trenił i tak na zmiane)w sumie dlstał banna na 15 dni i naszczęście go nie zabili:p |
ten co na kablowal to debil X( X( X( X( X( X(
eh bez komenntarza ........... fajny sprzet ten :D magic plate armor i rapier w lape :D |
hehe fajny fotomontaz :P Wchodze w www.tibia.com na kolesia Zimin i mi pisze level 5 rookgard free account i do tego 2 deady przez mino. Koles ktory by zdobyl takie eq napewno nie zgnie przez mino.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:22. |