![]() |
Tutor na forum?
Ostatnio zauważyłem, że na forum pojawiło się wiele osób ze statusem tutora. Nie przeczę, że jest mało polskich tutorów, ale większość z tych osób pisze bezsensowne posty, niektóre nawet niezgodne i sprzeczne z www.tibia.com
Myślę, że nie każdy powinien mieć udostępnioną opcję wyboru tytułu tutora w swoim profilu. Moim zdaniem opcja ta powinna zostać usunięta lub taki użytkownik powinien być wcześniej odpowiednio sprawdzony. Wprawdzie opcja ta nie wprowadza żadnych zmian dla użytkownika, ale taki użytkonik powinien być rzetelny. Newbie przeczyta takiego bezsensownego posta "tutora" i będzie pewien, że uzyskał prawidłową odpowiedź, bo w końcu jeśli autorem posta jest tutor, to coś o tej grze wie... |
popieram, popieram, a dla tego co uzywa tego bezpodstawnie warn, ban albo co
ps dobrze ze niema opcji Game Master:D |
@up
Lol! Ontłopik Zgadzam sie, nie raz widzialem kretyna ze "stanem?" tutora piszacego takie bezsensowne posty, ze to sie w głowie nie miesci ;] |
To niech Drom w ogóle skasuje opcje wpisywania dowolnych lvli. Nie będzie mi tu Bubble pisała, że Eternal to nub...
Troszkę pomyślunku życzę, jak ktoś chce mieć Tutor napisane bo go to dowartościowywuje to niech ma. Nikt i tak nie powinien się kierować w rozmowie z nim jego statusem. A co do niektórych tutorów, to są na świecie tacy, którzy są głupsi od przecietnego Polaka, a jednak mają ten status. To chyba oczywiste? Spójrzmy na przykład na politykę, wiele takich przykładów można by wskazać. |
nie wiem gdzie wy tego "tutora" widzicie, zawsze należy coś dowodami poprzeć. wpisywanie rangi dla użytkowników jest zarezerwowane tylko dla moderatorów i adminów. Jeśli ktośsobie wpisał w nick postaci Tutor, to nie widzę za bardzo powodu, aby wprowadzaćw to pole jakieś ograniczenie, choć można by było. Równie dobrze ktoś w avatarze może sobie wpiasćtekst "jestem tutorem", albo w podpisie o tym napisać. I co też uwierzycie? Może jakiś news w to by uwiezył, ale zawsze sięznajdzie ktoś, kto pierwszemu napotkanemu graczowi uwierzy, że ten jest właścicielem gry i podaje mu pasy, bo on o to prosi.
|
@up
Tu chodzi o te mini-pierdoły na temat lvl i stanu konta pod lokacją i wiekiem. Każdy może tam sobie "Tutor" wpisać. |
A mnie to ryba..
Wcześniej miałem 'aktywny gracz' i byłem tutorem, to żadnych wiadomości na GG nie miałem, a jak teraz mam 'tutor' to czasem takie kretyny piszą że szok.. Ale to jest temat do użalania się. Btw: W sumie to też każdego 'rookstayer'a powinno się sprawdzać, czy jest rookstayerem? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:52. |