![]() |
Demon Hunt [Luminera]
Tak jak w tytule Demon hunt z dodatkiem Hero i troche Warlock'ów. W niektórych sytuacjach było gorąco, troche kamikaze ;p. Zapewniam to jest dłuuuuuuugi i troche nudnawy hunt ale jest na co popatrzeć :)
LINK: http://rapidshare.de/files/17650955/Demon_hunt.rec.html Bloker: Walhali (94-95) ek Shooter's: Evil Huragan (95) rp Michalusik (61-63) ms Zaopatrzenia: Bloker: 25 bp uh Shooter's: 30 bp sd Loot: a co bede zdradzać sami zobaczcie :) PS Proszę nie komentować filmu typu: znowu demony.... albo za dlugie by sciagac ;p |
Długo czekalem na film z demon huntem i sie doczekalem,Dziekuje :cup:
|
Cytuj:
PROSZĘ NIE ZDRADZAĆ LOOTU!!!! :) |
Dzieki bardzo ciekawy hunt
|
Swietny hunt! Ale jak ekipa dobra to i jest co ogladac :D Graty loota!!!
|
Rehost plx..:D
Zapowiada sie ciekawie..z checia obejze jak tylko rehoscika walniesz..:P |
Cytuj:
|
Wielkie GZ!!
Widac ze profesjonalisci, a nie Artasa lecim na 2 demony, 5bp sd na jednego i mpa poleci:p . Po obejrzeniu żałuje ze moja postać że tak powiem została skasowana;) Zgranie, blokowanie i lvl (jestem w szoku:)) wszystko bylo wzorcowo zrobione. Troche się mądrze ale w koncu to ze mna byl ubijany pierwszy demon:) . Jeszcze raz wielkie GZ dla was i całego ToD bo to spox ludziska:] PS. powróce do gry na nowym świecie pvp, Całusy! |
taki dlugi ze az mi sie ogladac niechce ;p zdrac mi loota i napisz prv wiadomosc pls ;)
|
nie dosc ze film ciekawy to sie usmialem :D :D :D
21:47 Walhali: pilnuj micha nas 21:47 Walhali: ja sobie przyniose obiad 21:47 Walhali: padne to sie do ciebie przejade :) 21:47 Walhali: ^^ 21:47 Michalusik: lol ? 21:47 Michalusik: mam sd ^^ |
Wielkie Grats !!! B) świetna akcja no i piękny loot 8o
|
zaje*** hunt, loot ciekawe ,a wogole gz lvla:)
|
dlugie jak droga od War do Szczecina :) Gz
|
EXTRA !!
Nareszcie jakiś konkretny filmik :) GZ! |
Thx
Dzięki wam za pozytywne komenty.
Już niedługo nowa porcja filmów :) Pozdrawiam Michalusik |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:36. |