![]() |
Księga czarów ?
Po co ona właściwie jest ?
( pragnę szybkiej odpowiedzi ) ___________________________________________ Natylia > Danubia > Knight > 17lvl |
W księdze czarów wypisane są czary jakie masz zakupione, zaklęcie i ilość many jaką bierze dany czar :)) .
|
Cytuj:
|
ja myśle że tak:)
|
Ta książka jest po to by zarabiać sporo kasy na nowicjuszach, którzy nie wiedzą że jest ona zbędna.
|
Raz mnie kolej pol godziny meczyl, zebym mu pozyczyl ksiazki, bo musi sobie przypomniec jakis czar. I nie pomagalo tlumaczenie, ze moge mu powiedziec jak on brzmi. Jak w koncu zrozumial o co chodzi, to wyszlo na to, ze zapomnial jak sie mowi 'adori gran' :)
|
W dwóch słoach: Absolutnie zbędna
|
A ja Was zdziwie... Kupiłem tą Księgę, tylko i wyłącznie po to żeby ją mieć ;) Może i byłem wtedy nowicujeszem, ale nei jakiś 8-9lvl tylko ok. 13tego, postanowiłem ją kupić z trzech powodów:
1) Dla stworzenia klimatu, czym jest czarownik bez księgi czarów? 2) Dlatego, że wtedy sprzedałem kolejny BP of HMM czy FB i kasa udeżyła mi do głowy;) 3) Ostatecznie dlatego, że moja kartka często znika, bo z mojego komputera korzysta 3 inne osoby, które lubią zrobić "dobry uczynek" i posprzątać mi przy komputerze;) Reasumując, Księga Czarów jest zbędna, ale ja nie żałuję, że ją mam ;) |
Osobiscie wole wziasc hmm i zabic bh zeby wyciagnac ksiege.A czasami an repsach bh jest tego sporo bo po co ona komu.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:27. |