![]() |
Szukam Sorcow,palkow,druidow Do Gildi...
Witam na wstepie chce powiedziec ze pierwszenstwo maja ludzie posiadajacy pacc . Mam zamiar stworzyc gildie :P Potrzebuje vice liderow na min.40lvl nie szukam thiefow , noobow , ludzi miejacych po 13lat <chyba ze zachowujesz sie odpowiednio> ludzie z dobrym PG proszeni o zglaszanie sie , na poczatek kazda profesja <na vickow> puzniej zas oprucz Knighta werbuje wszystkich , spytacie dlaczego nie knghta poniewaz ja Tam bede blokerem ;] Szukam ludzi Lojalnych !!! Mam doswiatczenie w prowadzeniu Gildi wiec jesli sa chetni lojalni i dobrzy gracze prosze zostawic tu swoj slad kazde propozycje bede rozwazał. Ludzi ktorych wybiore bede prosil o propozycje nazwy gildi :) :)
|
Jestem chętny do wstąpienia do gildii. Moja postać to Paladin 8lvl. skille 20/20. Pozdro
|
Chętnie wstąpie do waszej gildi.Mam palka lvl 15 skile 45/35 mlvl 5.PAC: nie.Jakbyś chciał mnie przyjąć to pisz w tibi do:Marlathus Reggard.
-------------------------------------------------------------------------------------- Pozdro B) |
Członek
Chciałbym należeć do gildii.
Moj nick: Hermes Szybki Profesja: Sorc Lvl : 19 Mlvl : 19 Fishing : 42:) PACC : nie |
Omg
No to faktycznie gildia marzeń...
|
Gildia
Szukam gildii:
Nick: Mistic Druid Epp lvl: 26 mlvl: 36 pacc: nie |
chcialbym do guildi
Nick:Sir Mav de Harmonia Profesja:sorcerer Level:11 i ciagle rosnie MLevel:6 Set:P set,steel helmet,wand of vortex,dwarven shield,leather boots Pacc:nie |
Jezeli sie uda moge przylaczyc ; )
Verions Night |
Cytuj:
Comments na tibia.com tez masz bardzo blyskotliwe. :> |
ty chcesz gosci z pacc do 40 lvl trzeba 5 lat
ja niewiem ja mam 11 lvl a ty wyskakujesz z 40 ale c ciebie ..........
|
jak chcesz mnie w guildii to pisz na priv do Czarnowaty Aris, staty na dole ;)
|
przyjmij! ;]
ok thx...ok thx...ok thx...ok thx...
|
siema
siemka wam!!! jestem chetny do przystąpienia do gildi!!
mam 20 lvl.jestem druidem i mam 13 lat! a i jeszce mam 15 magic lvl!!!! prosze o kontakt ze mna gg:1330054 |
chce
siema mam 13 lat jestem druidem na 20 lvl z 15 magic lvl chce wstapic do twojej gildi!!
|
Szukam gildi
Jestem Drutem lvl 17(narazie) z mlvl 20(slabo) chcialbym sie do ciebie przylaczyc..mysle ze jestem lojalny..(nie jestem thiefem ani noobem;) ) Mysle ze powinienem spelnic twoje wymagania..pozdro narazie
P.S Mam 17 lat Jak cos to odezwij sie na moj nr gg:3895560 |
Jest chętny
a więc:
-Niebko -Thais -druid -lvl 10 -skille 60/60 -troche zaklęć znam -... -bla bla bla -w skrócie-jestem chętny;) |
Chciałbym dołączyć do gildii
Moj nick: Ezar Hene Profesja: Sorc Lvl : 12 Mlvl : 5 (narazie) Fishing : 20 PACC : nie Czekam na odpowiedź |
9 lvl skille 31/25 ale rosna palledyn 1 mlvl
Replax <-------- jak cos to pisz bedzie mi milo :D |
Cytuj:
@Topic: Wnioskując z poniższych zgłoszeń to będzie noobish gildia.. |
2 lvl:((
Mam 2 lvl ale wczoraj oddałem moja postac kumplowi(39 lev 45 mlvl sorek) za tydzień prześcigne 10-20 levelowych gości co sie straraja o posade w gildi :cup: może nie tak szybko ale 20 lvl gwarantowany do 1 lipca(troche puźno ale konkurs tibia.pl troche pracy wymaga).Profesje Sorka wezme bo siełatwo gra:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:05. |