![]() |
DEAD-ile razy mozna?!
Napiszcie w w tym temacie ile razy najwiecej dedowaliscie w ciagu jednego dnia< i wyzej.Ja w ciagu dnia dedowalem 7 razy!!!!!!!!!!!.Prubowalem isc po mojego dede :]
|
Dedy morzna mieć ile wleźie :baby: :D .
A tak pozatym to jak wnerwisz high lvl to on morze cie bez probblemu kilnąć X( |
Ja moją główną postacią miałem w sumie 11 dedów ...
A jeśli chodzi o rekord dzienny to 2 ... w amazon camp ! Najpierw ktoś zlurował 3 zerki , a ja nie wiedziałem , że są takie silne i szybkie. Spokojnie sprawdzałem co jest w plecaku padniętego kolesia ... Potem próbowałem zwiać , ale uciekałem nie w tę stronę co potrzeba . Zamiast do obozu i siup na piętro chatki , to ja biegusiem w las .... no i ded . Potem wróciłem po rzeczy , w większości były ! Bardzo się ucieszyłem , ale w obozie amazonek , jak klikałem na ciało amki ... zawadziłem kolesia . Wyskoczyła mi czacha , przeprosiłem go ... spoko . Ale za chwilę był już z kilkoma kolesiami i zaliczyłem drugi raz glebę ! Mało wtedy brakowało i przestałbym grać w Tibię ... :rolleyes: |
ja mialem najwiecej 3 w jeden dzien w wiezieniach w kazo :O
|
hmm. Jesli chodzi o dedy w jednym dniu to najwiecej byly 2 dedy. Najpierw zabil mnie lag/cyklop a gdy wracalem po rzeczy zabil mnie cyc bez pomocy laga.
ps. gdy zostalem shakowany to chyba ze 30 razy gosc sie mna zabil X( |
Wszystko zależy od umiejętności. Gdy po raz pierwszy grałem knightem, zginąłem 2x...Raz na grupie Pk'erów 40+ (10lvl miałem i do bitwy hyh) a drugi raz na zlurowanych elfach w Ab...Później mój ostatni dead...Mianowicie na 24lvlu, na grupie mino magów i archerów. Nie zdążyłem się uhnąć (Ach, te lagi).
|
Ja najwięcej jednego dnia 2 deady zaliczyłem, oba od huntera bo raz mnie zabił bo zawędrowałem do niego przez przypadek :P, a drugi bo ciało moje chciałem odebrać :/.
|
Ja padlem w ciagu dnia 6 razy (pk) X(
|
ja zaliczylem max 2 deathy w ciagu jednego dnia nawet w ciagu 15minut ;( jestem sobie moim pallkiem na riderach i zerkach niezle idzie ale sie uhy skonczyly to sobie mysle jescze 1 i wracam wale ridera mam malo hp ale sobie mysle jak co to sobie vite zarzuce i co i jajco X( nie zdazylem . Wacam sobie po zwloki dobijem ridera juz mam bp :)) spowrotem biegne szybko do wyjscia bo mialem ogon ;) a ty mnie jakas wredna 8 zalokowala X( to byl swiat non pvp . X(
|
Ja Maksymalnie zaliczylem 2 deady w ciagu jednego dnia ale nie deadze czesto 8o :D :))
|
Oj!!...ja juz zginalem duuuzo razy...ale w ciagu dnia...hmmm...chyba ,,tylko'' 2 razy...najpierw otrul mnie skorpion, jeszcze nie mialem ,,exana pox'' wiec: dead!!A za chwilke zabil mnie....hhmmm....upss, nie pamietam :D ...wiem, ze chwile po tym jak zginalem, przez skorpiona...jak mi sie przypomni to zedytuje posta, ok?? ;)
|
Ghrrrrrrr! X( X( X( ja dednąłem 2 razy w ciągu 1 dnia, a byłem wtedy świeżo po wyjściu z rooka! ;( ;( X( X( X( I potem moi kumple mnie pomśccili! :D :D :D a itemy stały się moje hahaha! :))
|
Hmm... max... 1 raz :P
Dotychczas zginąłem 3 razy ( mam 13 lv. ) 1) Ogień na rooku :/ 2) Głupi hunter 3) Jakis jeb*** PK. |
...
"Ile razy mozna"? wszystko zalezy od Ciebie ... znam ludzi ktorzy majac 50-60 lvl nie zdedzili ani razu ... ja padlem w sumie 2 x przez lagi ... i to sa moje jedyne smierci . A jesli caly czas dedzisz na tych samych potworach , zmien miejsce do expa ... proste . :)
|
ja Pobilem moim knightm chyba wszystkie rekordy 20 razy ded 10 w 1 dniu najpierw 2 razy bh potem orki wariory 3 razy huntery i 3 razy przez PK
ps: To było moja 1 postac na mainie a skile mial moze 35/35 a lvl 15 ale to było z rok temu |
W ciągu jednego dnia zginąłem 3 razy...zdobylem pierwszy raz w życiu 20 lv, więc poszedłem se zatłóc fire devila ( na ghostlandzie), zatłókłem. Ide dalej i skręcam w korytarz do rota i nagle mi net siadl;/.
Nic to mówię ide po ciało schodze, a ktos zlurowal 4-5 ghuli i fd pod schody, i znowu nie miły napis. Poszedłem sobie na valkirie lv odrobic dochodze do respawnu..........i net mi znowu siadł X( |
Ja w ciągu jednego dnia padłem trzy razy :(
Pierwsze zabił mnie pk X( A drugi raz i trzeci zabiły mnie witche, valkiery i amazonki ;( |
wszystkimi moimi powarznieszymi postaciami to za pierwszym razem 3 dedy
knight - zerk, smok,smok (na poludniowy wszchow od ab) pall - cyc, poszlem po zeczy i cyc, wracam jeszcze raz i pk X( - zabic ich, zabic ich wszystkich |
Max to 2 razy moim pallem (lagi na pohu ;) )
A moim nowym sorckiem tylko 1 raz (gr pk, ale gdyby to był normalny pk który robi to cały czas to ok, ale ten mnie zabił i sie nieloguje albo się loguje na bardzo krótki czas X( co za hamstwo :/ niemgoe się zemścic) |
jezeli sie nie myle (co jest prawdopdobne) jak zginiesz i stracisz skila to potem dluzej trenujesz zeby go odzyskac ?( , wiem to po przeczytaniu o skilach na tibia.com a link jest w newsie chyba, jak co to zalozylem o tym watek w 'profesjach' wiec mozecie sie tam wypowiedziec :baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:37. |