![]() |
Titania war
Filmy z Tibia.de poprostu obejrzec trzeba :
Rapid~ :http://rapidshare.de/files/17645275/...ht910April.rec Tibicams:http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/7808 Tyle mam do powiedzenia : -Hi -Own3d -Yes -Bye Endzoj! |
Na początku mało się działo ale później film się rozkręca B)
|
piekna wojna a jaka organizacja to poezja normalnie koniecznie sciagnijcie :) fajnie nagrany film
|
jak to zawsze :P chociaż nie lubie unitu, to musze im pogratulowac swietne akcje :P
|
Mega jest ten film =]]]]]]]] zajebiscie zgrana gildia
|
:)
Fak, walony Unit. A tak się cieszyłam kiedy się zaczął rozpadać... Ja sama się cieszę, że jestem bezgildiowa i nadal będę aż do całkowitego rozwalenia się Unitu. < Ja nadal mam nadzieję, że się rozwali > Za dużo kolegów z powodu tej gildi opuściło ten świat. Film fajny, Unit jednak nie stracil na inteligencji...
Mam nadzieję, że Unit wreszcie przegra. Miłego Dnia. |
Wygląda to troche jak OTS =D
A tak na marginesie ... unit sux >.< ! |
Naprawde wysmienity film z ktorego mozna wiele sie nauczyc ale to juz bylo :/ www.tibia.de
jesli jednak ktos tego nie ogladal to polecam :p 19:27 Sir Gabriel The Lombregat: KID GAY BABY I LOVE U ;*~TAKE CARE!!!!! :p |
niewiem czy zauwazyliscie ale film jest krecony przez tibiNG
|
Cytuj:
|
Toz to jest ładny filmz otsa, przyczajcie jak koles zabil nobka wlepił sobie red skula po chwili przerwa filmu i nagle red skull znikl?
fajne tylko szkoda ze ots |
Jednym słowem:
HAIL UNIT!Piękne zgranie i wogóle! Old Unit member |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To ze reda mial i po chwili zniknol zaluga jest"
Recorded with TibiCam NG. Jezeli nie jechali na botach z sd combo to maja naprawde niezle PVP i zgranie ;] GZ dla was filmik wymiata. |
Filmik dobry, pokazuje jak trzeba walczyc aby wygrac :P
Btw. ta nowa cenzura mnie dobije xD |
unit jest zgrany to jest pewne
apeluje do walki z unitem tych ktorzy graja na titanii i nic nie robią bo jezeli unit wygra ( co pewnie sie stanie jezeli nie przeprowadzimy jakiegos udanego nalotu) to wy dostaniecie po dupie jako pierwsi, spytacie za co? no coz u unitow sie placi za wszystko pozdro x[ |
@up
pars i co ja mam niby zrobic? pojsc swoim nobkowatym gandaflem na ktoregos z unitow? nic niedadza twoje apele :( a kazadum mogloby wygrac...gdyby tylko mieli troche wiecej organizacji... to tyle pozdrawaim Gandalf~~ |
Cytuj:
właśnie dupicie przez takie małe lv(np.Deadly Reaper), lub przez tych co maja 0 pvp, to co że was jest wiecej, jak 2/3 to najci, praktycznie 0 sorcow, i co macie wymiatac? a nawet co ja moge? wiem, jaki jest unit, no ale cóż, trzeba zyc |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:48. |