![]() |
Project Mayhem vs Sharingham
Project Mayhem vs Sharingham
Fragi zdobyte przez Sharingham: Fragi zdobyte przez Project Mayhem: Matrones May 23 2006, 01:08:47 CET Killed at Level 89 by Gorthard and by Samtoz-frag traktowany jako deklaracja wojny Thoriosia May 24 2006, 00:56:26 CET Killed at Level 85 by Gorthard Kylte May 26 2006, 05:25:51 CET Killed at Level 116 by Leathal Bex |
Miejsce zarezerwowane na kolejne fragi.
|
No.. narazie dwie rzeczy na Thorii były pewne... 1) wojny 2) sprzymierzone gildie po zwycięstwie sie po jakims czasie morduja miedzy sobą.
Ciekawe czy tradycji stanie sie zadość i czy tak będzie i tym razem... chociaz niewiadomo jak sie sprawy potoczą i kto tą wojne wygra. |
Władek sie zdenerwował widocznie i mamy rezultat 2:1 dla Fanty
Jeect Apr 12 2006, 08:23:15 CET Killed at Level 67 by Wladimix Wzyciek |
Gniew Władka trwa nadal.
Neilz Apr 12 2006, 14:57:34 CET Killed at Level 112 by Feawyn and by Thas Vook |
przed tym jak padl jeect ubilismy kumpla Neilza 49elite z redskulem :D niezle eq sie sypnelo pewnie pozyczone od neilza xDwojna trwa i bedzie trwac dluugo
|
Cytuj:
Wojna trwa od bardzo dawna tylko sie nazwy gildi zmieniają ludzie w zasadzie są ci sami. |
Ech walka o panowanie na serwerze... Tylko jak narazie cierpią przez tą wojnę neutralni gracze gdyż padają ofiarami pkrów dla lootu... Więcej ginie w tej wojnie graczy nie biorących w niej udziału niż tych w którzy walczą... Jaki to ma sens?
|
Leathal Bex:
Apr 12 2006, 19:09:34 CET Killed at Level 111 by Spartibus and by Cwanish 3:2 dla AOTP |
Cytuj:
|
Spartibus niezlego hita walnol "555" POWER ;P
|
Cytuj:
Ja też che takiego sorca :baby: ;( :( |
nietylko ty !:P
|
Wladex cos w sobie ma. Jak nie równe by były szanse i tak po jakimś czasie szala zwycięstwa przechyla na strone Wzycieków (Wzyćków? :P)
@Shadow of Holzus Czasem wydaje mi sie, że nie chodzi tu o panowanie nad serwerem a o czyste umilowanie wojen :> (patrz. Feawyn & co) Swoja droga zabawne jest, jak niektórzy zmieniają status przyjaciół na znienawidzonych wrogów bez mrugnięcia okiem ;) ...to sie nie skończy |
Cytuj:
Skończy sie jedynie jak któraś ze stron pójdzie na inny server(ale napewno znależli by powód aby walczyć z kimś innym ) albo jeśli ich chary sie zrookuja jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności. |
Nowe newsy:
Leathal zrobił gildie o nazwie Finall Destination. Sikews dołaczył oraz kilku dawnych wrogów. Sam pomysł ciągłych zmian nazw gildi jest raczej dziwny. |
Dziś troche sie wydarzyło a mianowicie Cwanish hacked.
Pozatym Matte~ leader fanty stwierdził ze nie zamierza dłuzej grać na thori , powód to to o czym wspominalismy wcześniej czyli walka między dawnymi przyjaciółmi.Więc teraz mamy również odpowiedz dlaczego powstała gildia Finall Dest~. |
w hacku stracilem okolo 300k dobrze ze zblokowala gildia w depo mnie bo pewnie bym stracil jeszcze wiecej :P
|
Mysle ze obecny skład "wzyckow" jest na dłuzej, mam na myśli to, ze oni raczej miedzy soba walczyc niebeda w przyszlosci, bo sami stanowią jakby rdzeń.
Osobiscie dopinguje wzyckow z kilku powodów, np. dlatego ze sa w trudniejszej sytuacji, a pozatym PA oponentow jest chyba bardziej znane od PA wzyckow. Ale fakt ze Sikews walczy przeciw wzyckom to mnie totalnie zaskoczyl... Chyba sie musial z kims nielubiec dłużej, bo przejscie na drugą strone barykady ot tak sobie, jest... ladnie mówiąc... głupie... |
sikews walczy przeciwko nam poniewaz chcial mnie i lenka wywalic z servera za PG 2 miechy i bym go wyprzedzil :Da lenku juz to prawie zrobil :) ciekawe czy slaanesha bedize chcial ubic
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:36. |